Christelijke Muziek & Concertagenda

Zomerconcert Oud-Zuilen, Utrecht


Naam:
Zomerconcert
Datum:
26 juni 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
15:00u - 16:00u
Omschrijving:

Zondag 26 juni geeft Concerto Cherise een middagconcert in het sfeervolle kerkje te Oud-Zuilen. Onder leiding van onze gloednieuwe dirigent Arnaud van Gelder voeren we een prachtig programma uit met werken van Bach, Brahms, Schutz, Bruckner en Rheinberger.

In dit programma brengt Concerto Cherise prachtige werken van componisten uit zowel de barok als de romantiek, waarin het overlijden en de acceptatie daarvan door degenen die achterblijven een centrale plaats innemen. Hierin ligt niet de nadruk op het verdriet van het pijnlijke verlies bij een overlijden, maar op het hoopgevende, troostvolle en relativerende karakter van de dood, welke bij iedere componist van middag op zijn eigen manier gevoed wordt door zijn eigen religieuze overtuiging.

Concerto Cherise is een kamerkoor dat enkele jaren geleden is opgericht en bestaat uit ervaren zangers, waarvan de meesten elkaar oorspronkelijk kennen uit de studentenmuziekwereld in Utrecht. De leden van Concerto Cherise zijn tussen de 20 en 35 jaar oud. Het koor staat sinds 2011 onder leiding van Arnaud van Gelder.

Het concert wordt gegeven in de Kerk te Oud-Zuilen Dorpstraat 10 in Oud-Zuilen. Tickets kosten 7,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de deur of bij een koorlid. De omgeving van de kerk leent zich uitstekend voor een wandeling voorafgaand aan het concert, en na afloop zal er een borrel zijn!

Adres:
dorpsstraat 10
Postcode:
3611 AE
Plaats:
Oud-Zuilen (Boek overnachting in Oud-Zuilen)
Dagje uit in Oud-Zuilen | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor


Entreeprijs:
€ 7,50


Internetadres:
http://www.concertocherise.nl
Email adres:
concertocherise apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Kamerkoor Concerto Cherise.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-06-11 15:19:47

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar