Christelijke Muziek & Concertagenda

Worshipnight met Gerald Troost Dordrecht, Zuid-Holland


Naam:
Worshipnight met Gerald Troost
Datum:
25 juni 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 22.30u
Omschrijving:

Gerald Troost & Band zullen dit jaar de worshipnight op de Dag van Hoop verzorgen. U kunt deze worshipnight, die gewoonlijk zo'n tien euro kost, gratis bezoeken! U kunt zich hier aanmelden.

De zanger uit Veenendaal is goed bekend met het werk van De Hoop. Hij gaf meerdere concerten op Dorp De Hoop en hij presenteerde hier in 2008 ook zijn cd ‘Tegengif'.

Gerald vertelt: "Ik ben zelf een gospelartiest. Het Evangelie loopt als een rode draad door mijn leven en muziek. De passie voor het Evangelie en de liefde voor Jezus proef ik ook bij De Hoop. Daarom klikt het zo goed!" Gerald ziet uit naar 25 juni. "Ik verwacht een mooie, gezellige en inspirerende dag, waarin mensen informatie ontvangen over het werk dat De Hoop mag doen. Ik ben vaker op een Dag van Hoop geweest. Het zijn bruisende dagen met voor ieder wat wils. De Hoop ken ik als een warme en gedreven groep mensen. Een organisatie waarin professionaliteit en warme betrokkenheid hand in hand gaan!"

Naast een optreden zal Gerald een workshop geven over liedjes schrijven. Deelnemers krijgen hierbij tips en tricks voor het schrijven van een goede en pakkende song. Dat is al een interessante reden om de Dag van Hoop te bezoeken, maar Gerald kent er nog veel meer: "Het is goed om een organisatie te steunen die handen en voeten wil geven aan het geloof. God roept ons op om bewogen te zijn met mensen in noodsituaties. We leven niet voor onszelf. Daarnaast is de Dag van de Hoop ook ontzettend leuk en gezellig!"

Adres:
Dorp de Hoop, Dordrecht
Postcode:
3329 KP
Plaats:
Dordrecht (Boek overnachting in Dordrecht)
Dagje uit in Dordrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Solist(en)


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://ww.dehoop.org
Meer concerten:
Alle concerten van Gerald Troost.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-06-06 16:20:57

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar