Christelijke Muziek & Concertagenda

Gospel in da House! Diemen, Noord-Holland


Naam:
Gospel in da House!
Datum:
17 juni 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:15u - 22:00u
Omschrijving:

Gospelkoor Deliverance zingt Black American Gospel - driestemmig, soulful en sprankelend. Het repertoire bestaat uit eigentijdse Black Gospel met invloeden vanuit de R&B en Soul.

Deliverance zorgt met zo'n 40 zangeressen op vrijdagavond 17 juni om 20.15 uur voor een spetterend avondvullend optreden 'Gospel in da House!'. Zij nemen u mee in de wereld van soul en swing van Black American Gospel. Deliverance verrast daarnaast met ontroerende ballads en virtuoze rapstukken.

Fantastische solisten dagen het koor uit om met hen mee te fluisteren of hun uitroepen met swingende power te beantwoorden.
Ook artistiek leider en dirigent Erwin Young trakteert u op een geweldige solo. Erwin Young studeerde af aan het Conservatorium in Amsterdam en is bij Deliverance behalve dirigent ook arrangeur en componist.
De begeleiding op de piano is in handen van Rick Piepers, bandleider en componist bij verschillende muziekprojecten. De percussie van Anders Bouwer zorgt voor de extra soul en swing die zo goed past bij de Gospel.
Het koor The Wannabees , tevens onder leiding van Erwin Young, zal het voorprogramma verzorgen.

Laat u dus verrassen en ontroeren door een zanggroep waar het enthousiasme en plezier vanaf spat. Kom kijken, luisteren, swingen en genieten!

Kaarten zijn te bestellen via onze website. Reserveer snel!

Gospelkoor Deliverance verzorgt al meer dan 10 jaar optredens, o.a. op het Stadspodium in het Concertgebouw, het Jazz Festival in Nijmegen samen met Denise Jannah en Paradiso Korendagen in Amsterdam.

Adres:
Theater de Omval
Postcode:
1111HL
Plaats:
Diemen (Boek overnachting in Diemen)
Dagje uit in Diemen | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
€ 8,50
Entreeprijs kinderen:
€ 6,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Lift:
Ja

Internetadres:
http://www.deliverance.nl
Email adres:
info apenstaartje deliverance.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Deliverance.

Kaarten:
reserveren via www.deliverance.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-06-02 16:19:38

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar