Christelijke Muziek & Concertagenda

JUICHT! Gospelkoor Revelation en Coen van den Heuvel & band Veenendaal, Utrecht


Naam:
JUICHT! Gospelkoor Revelation en Coen van den Heuvel & band
Datum:
28 mei 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20u - 22u
Omschrijving:

Zaterdag 28 mei a.s. geven gospelkoor Revelation en Coen van den Heuvel & band een concert in De Regenboog aan de Emmerschans 2 in Veenendaal. Het concert, met als thema "Juicht!" , staat in het teken van herkenbaarheid; er kan dus volop worden meegezongen! Verder zullen Revelation en Coen van den Heuvel & band diverse nieuwe nummers laten horen. Coen is van jongsafaan al bezig met ritmes en muziek, maar zijn ambitie om daadwerkelijk wat met muziek te gaan doen is ontstaan na de Grootnieuwsradio Talentenjacht waaraan hij eind 2008 meedeed en tweede werd. Coen zingt niet alleen over liefde, vriendschappen en verdriet maar ook over de grootheid van God. Revelation is een gospelkoor dat al 23 jaar aan de weg timmert met vlotte gospel- en worshipliederen. Revelation zingt voornamelijk Engelstalige gospels, maar ook Nederlandstalige nummers, veelal gearrangeerd door hun vaste dirigent, Harold Schonewille.

De zaal gaat om 19.30 uur open, het concert begint om 20.00 uur. Kaarten a 7,50 zijn verkrijgbaar bij De Rank, telefonisch via 518825 of aan de zaal.

Adres:
Emmerschans 2
Postcode:
3905 XG
Plaats:
Veenendaal (Boek overnachting in Veenendaal)
Dagje uit in Veenendaal | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Praiseband en Samenzang


Entreeprijs:
€ 7,50


Internetadres:
http://www.gospelkoor-revelation.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Gospelkoor Revelation en Coen van den Heuvel & band.
Telefoon:
0318-518825


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-05-16 10:48:23

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar