Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert van Piet Smit en de Country Trail Band Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland


Naam:
Concert van Piet Smit en de Country Trail Band
Datum:
28 mei 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:00u
Omschrijving:

Op zaterdag 28 mei hoopt de bekende Zuid Afrikaanse gospelartiest Piet Smit voor de derde keer een concert geven in de Ontmoetingskerk in Capelle Schollevaar. Ook dit keer zal hij dit samen doen met de Nederlandse Country Trail Band van Wim Pols.
Voor wie Piet Smit niet kent van de radio, hij is een van de bekendste gospelartiesten in zijn land. Hij zingt luisterliedjes in het Afrikaans, Nederlands en Engels met de duidelijke boodschap dat God, dank zij Jezus, een heel persoonlijke relatie met ons wil hebben. Het geloof is niet zweverig en theoretisch, maar bepaalt de praktijk van het leven van elke dag.
De Country Trail Band timmert al bijna 25 jaar aan de weg in binnen- en buitenland. De ervaringen uit het verleden (en in dit geval zeggen ze wel degelijk iets over de toekomst) laten zien dat we uit kunnen kijken naar een muzikaal feest, waarin het evangelie van de Here Jezus centaal staat.
Het concert begint om 19.30 uur. Kaarten zijn voor € 10 te reserveren via 010 – 458 3881 of simon.baars@worldonline.nl. Ook aan de zaal kunt u vanaf 18.45 uur kaarten kopen.
De netto opbrengst van deze avond is, evenals vorig jaar, bestemd voor Whispering Eagle Ministries. Een organisatie die zich inzet voor de opvang van weeskinderen in de Democratische Republiek Congo.

Adres:
Zevensprong 4
Postcode:
2907 TK
Plaats:
Capelle aan den IJssel (Boek overnachting in Capelle aan den IJssel)
Dagje uit in Capelle aan den IJssel | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Zanggroep
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs:
€ 10,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Email adres:
simon.baars apenstaartje worldonline.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Piet Smit en de Country Trail Band.
Telefoon:
010-4583881


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-05-05 00:18:47

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar