Christelijke Muziek & Concertagenda

Instrumentaalconcert Beekbergen, Gelderland


Naam:
Instrumentaalconcert
Datum:
11 juni 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:30u
Omschrijving:

Jong talent in concert in de Hervormde Kerk te Beekbergen!
Wilbert Magré (orgel), Carina Bossenbroek (panfluit) en Wouter van Oossanen (trompet), aanvang: 20.00 uur

Wilbert Magré werd in 1992 geboren te Zwolle. Op 8 jarige leeftijd begon hij aan de A.M.V. cursus op de muziekschool in Nunspeet die hij met een diploma heeft afgesloten. Tijdens deze tweejarige cursus begon hij zijn eerste pianolessen bij de bekende pianist Herman Riphagen uit Heerde waar hij tot op heden nog steeds bij studeert. Samen met zijn vader Wim Magré geeft hij onder de naam: “Magré & Magré” diverse concerten in het land op orgel en piano. Tevens hebben de heren Magré in november 2010 hun tweede CD samen gepresenteerd in een volle Grote Kerk te Elburg. In september 2010 heeft Wilbert zijn eerste concertreis gemaakt naar Parijs samen met het Gemengd Koor Groot Veluwe o.l.v. Wim Magré. In september 2011 hoopt hij weer een concertreis te maken met het Gemengd Koor Groot Veluwe met deze keer Berlijn als bestemming. Regelmatig is hij al te horen op concerten, zangdiensten of als begeleider bij koren.

Carina Bossenbroek (1993) begon op 9-jarige leeftijd met panfluitlessen op de muziekschool in Nunspeet bij Gerard Rijken van Olst. Vervolgens kreeg ze les van Gerlinda van den Berg , en tegenwoordig volgt ze lessen bij de bekende panfluitiste Liselotte Rokyta. Ook krijgt ze zo nu en dan een les van de Roemeense panfluitist Vasile Raducu. Haar voorkeur gaat uit naar gevoelvolle romantische muziek. Maar ook in alle andere soorten muziek kan zij zich goed vinden.
Carina heeft aan diverse CD opnames haar medewerking verleent. In 2010 heeft ze meegedaan met het jong Interclassic concours, en won ze dit concours in haar categorie.

Wouter werd geboren op 28 november 1994. Op jonge leeftijd had hij interesse in muziek. Toen hij 6 jaar was ging hij op blokfluitles. Na 2 jaar blokfluitles behaalde hij zijn diploma. Op 8-jarige leeftijd ging hij op trompetles bij Willem Stoops, waar hij nu nog steeds les van krijgt. Inmiddels speelt Wouter 9 jaar trompet. Wouter debuteerde in 2006 tijdens een kerstconcert in de Ger. Gem. kerk van Geldermalsen. Sinds dien werkt Wouter regelmatig mee aan concerten. In 2009 won Wouter, samen met zijn nicht Joanne Koemans - Klompenmaker, het ´Jong Interclassic Concours´.

Adres:
Hervormde Kerk
Postcode:
7361AP
Plaats:
Beekbergen (Boek overnachting in Beekbergen)
Dagje uit in Beekbergen | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Instrumentaal
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Wilbert Magré, orgel
Carina Bossenbroek, panfluit
Wouter van Oossanen, trompet

Entreeprijs:
Nog onbekend

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.wilbertmagre.nl
Email adres:
wilbertmagre apenstaartje planet.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Wilbert Magré.
Telefoon:
0525-685413

Kaarten:
Kaarten in de voorverkoop: kinderen EUR 4,- volwassenen EUR 5,- kaarten aan de kerk: Kinderen EUR 5,- Volwassenen: EUR 7,-

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-04-06 21:03:36

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar