Christelijke Muziek & Concertagenda

Oratorium Wierden, Overijssel


Naam:
Oratorium
Datum:
29 oktober 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.30u - 21.30u
Prot.Chr.Zangver. “HOOP op ZEGEN” viert dit jaar haar 90 jarig jubileum en brengt het Oratorium “J e z u s op A a r d e” WIERDEN- “Hoop op Zegen”, het Prot.Chr. gemengd koor uit Wierden brengt het oratorium “Jezus op Aarde’’. Dit jubileum-concert vindt plaats op zaterdag 29 oktober 2011 in de Dorpskerk te Wierden en begint om 19.30 uur, terwijl de kerk vanaf 19.00 uur open is. Dit alles onder de bezielende leiding van Cor Bal. Medewerking verlenen "l'Orchestra Particolare”, u wel bekend van TV ! Ook: Johan Bredewout-vleugel, Leon Koppelman-panfluit, Arjan en Edith Post-trompet en Jan-Willem Timmerman-orgel. Verder een keur van solisten, w.o. Marjo van Someren-sopraan en Thijs Kobes-tenor Kaarten à €. 12,50 zijn verkrijgbaar bij de V.V.V., óf de leden van het koor en aan de kerk vóór aanvang van het concert.
Omschrijving:

Het koor bestaat tegenwoordig uit ongeveer 75 leden en valt op door de rijpe klank van het koor en de grote saamhorigheid. Dit gegeven trekt veel mensen uit Wierden maar ook uit de regio. De repetities, die wekelijks staan gepland op de dinsdagavond van 19.45 tot 22.00 uur, in zaal “Het Anker” worden vol animo bezocht.


Dirigent en bestuur
Het bestuur van “Hoop op Zegen” bestaat op dit moment uit: Jellie Post (voorzitter), Jenny Wolters (penningmeester), Karel Timmerman (secretaris) en de leden: Ina op den Dries, Riek Dekker, Gert Meenhorst en Berthus Veneman. Dirigent van het koor is Cor Bal. Met deze dirigent heeft het koor een groot dirigent in huis. Als ervaren dirigent kwam Cor binnen bij “Hoop op Zegen” U bent van harte welkom bij het koor “Hoop op Zegen”. Meld je/u aan op een repetitieavond of kom vrijblijvend een repetitie bijwonen. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar:kareltimmerman@hetnet.nl spreek een bestuurslid aan of ga naar onze website: www.hoopopzegenwierden.nl
Wilt u meer genieten van “Hoop op Zegen”, dat kan! Eind december 2011 verlenen zij hun medewerking aan de “Volkskerstzang” en verzorgen zij samen met de “Harmonie Wierden en het kinderkoor “Zingen maakt blij” de Kerstzangavond in de Dorpskerk. (was voorheen in “Het Anker”) De toegang voor deze laatste december-concerten is vrij en begint om 19.30 uur.

Adres:
Van de Bergplein-Wierden
Postcode:
7671XX
Plaats:
Wierden (Boek overnachting in Wierden)
Dagje uit in Wierden | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Oratorium (meer Oratorium)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Volwassenen
Anders:
Oratorium

Uitvoerenden:
Prot.Chr.Zangver."Hoop op Zegen"Wierden-
orkestleden van "Orchestra Particolare"-
Johan Bredewout-piano-Leon Koppelman-panfluit en een keur van solisten

Entreeprijs volwassenen:
€ 12,50
Entreeprijs kinderen:
€ 12,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Nee

Internetadres:
http://www.hoopopzegenwierden.nl
Email adres:
kareltimmerman apenstaartje hetnet.nl
Meer concerten:
Alle concerten van prot.Chr.zangver..
Telefoon:
0546-573592

Kaarten:
VVV wierden en bij de leden v.h.koor

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-09-19 19:17:45

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar