Christelijke Muziek & Concertagenda

Orgelconcert presentatie cd 'Espressivo' Emmen, Drenthe


Naam:
Orgelconcert presentatie cd 'Espressivo'
Datum:
25 maart 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:30u
Omschrijving:

Organist Jorrit Woudt presenteert zijn eerste solo-orgel-cd ‘Espressivo’ door middel van aantal concerten verspreid over het hele land. Jorrit behaalde zijn hoofdvakdiploma orgel aan het Zwolse conservatorium bij Harm Jansen en bekwaamde zich als leerling van de bekende organist Sietze de Vries in het improviseren. Jorrit is één van de vaste bespelers van het fraaie drieklaviers BAG-orgel in de Kandelaarkerk in Heemse (bij Hardenberg), waar de cd ‘Espressivo’ opgenomen is. Daarnaast is hij een veelgevraagd koorbegeleider op zowel orgel als piano en ook zelf actief als dirigent van een aantal koren.
Op de cd, die opgenomen is door Cantilena (een label onder JQZ Muziekproducties), speelt Jorrit eigen koraalbewerkingen en improvisaties, maar ook werken van een aantal bevriende organisten zoals Harm Hoeve, Johan Bredewout en André van Vliet. Tijdens de concerten kunt u gaan luisteren naar stukken van de cd, maar ook zal Jorrit improviseren op verzoek, er is samenzang en natuurlijk is de cd verkrijgbaar !!
De concerten beginnen om 20.00 uur en de toegang is vrij. Wel is er een collecte bij de uitgang ter bestrijding van de onkosten. U bent van harte welkom!!

Adres:
Oude Roswinkelerweg 30
Postcode:
7822 AD
Plaats:
Emmen (Boek overnachting in Emmen)
Dagje uit in Emmen | Activiteiten Drenthe

Provincie:
Drenthe

Thema:
Anders
Soort:
Orgel (meer orgelconcerten)
Uitvoering:
Instrumentaal


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.jorritwoudt.nl
Email adres:
info apenstaartje jorritwoudt.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Jorrit Woudt.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-01-18 16:55:48

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar