Christelijke Muziek & Concertagenda

Benefietconcert "Do you really care" Elburg, Gelderland


Naam:
Benefietconcert "Do you really care"
Datum:
3 december 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 23:00u
Omschrijving:

’t HARDE - Twee goede doelen, veel mooie muziek en een zandkunstenaar zijn slechts enkele ingrediënten van het benefietconcert dat op 3 december wordt gehouden in ’t Harde? Alles draait om de vraag: ‘Do you really care?’

Toen Arie Heijndijk uit Dordrecht zijn spaarrekening plunderde om te voorkomen dat zijn buren op straat zouden worden gezet, wilden zangers Kees Kraayenoord en Ralph van Manen iets doen voor deze man. Elburgers Dick Wijnhoud en Jaap Westerink bespraken het idee voor een benefietconcert in het MFC Aperloo in ’t Harde met burgemeester Frans de Lange. Het werd een bijzonder gesprek. Het goede doel werd uitgebreid. De onbaatzuchtige daad van Arie deed De Lange denken aan Stichting De Tweede Mijl, een inloophuis voor dak- en thuislozen in Amsterdam. Ook hier zijn mensen bereid hun eigen belangen aan de kant te zetten voor een ander.
Het thema voor het concert is ‘Do you really care?’ Naast mooie muziek van Kees Kraayenoord, Ralph van Manen en de Jay-P Band kan het publiek genieten van optredens van de Soulclap DJ’s en van zandkunstenaar Gert van der Vijver.
Kaarten (à € 10,-) voor het concert zijn verkrijgbaar via www.doyoureallycare.nl. Op deze site staan ook de regionale voorverkoopadressen vermeld.

Adres:
Stadsweg 27
Postcode:
8084 PH
Plaats:
Elburg (Boek overnachting in Elburg)
Dagje uit in Elburg | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Festival (meer festivals)
Uitvoering:
Zang en instrument
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Kees Kraayenoord
Ralph van Manen
Jay-P & band
Kimberly Maasdamme
Rachèl Louise
Soulclap DJ's
Gert van de Vijver

Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 10,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.doyoureallycare.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Ralph van Manen.

Kaarten:
via website

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-11-10 19:28:31

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar