Christelijke Muziek & Concertagenda

Message in Concert Hoogland, Utrecht


Naam:
Message in Concert
Datum:
13 november 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:30u

Adres:
Hamseweg 40
Postcode:
3828 AE
Plaats:
Hoogland (Boek overnachting in Hoogland)
Dagje uit in Hoogland | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Presentatie
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Op zaterdagavond 13 november geeft het Christelijk koor Message een anderhalf uur durend concert om haar nieuwe en bestaande liederen aan u te laten horen. Het koor heeft een zeer divers repertoire; van uptempo tot ingetogen.
De liederen voor dit concert zijn onderverdeeld in de categorieën: Iers, lofprijzing, bezinning, gebed en ontferming. Om u een verrassende avond te bieden, worden deze afgewisseld met enkele (muzikale) solo’s en duetten en korte gedichten. De gehele leiding wordt verzorgd door Marius van der Kuijl die inmiddels al vier jaar voor dit enthousiaste koor staat. Het koor wordt begeleid door Henk Veldman op de piano. De dwarsfluit wordt bespeeld door Ina Noordstra.
U kunt kaarten bestellen via de website www.koormessage.nl (€ 8,00 per persoon en € 2,50 voor kinderen tot 12 jaar incl. consumptie). Het concert is in de Inham, Hamseweg 40 in Hoogland, zal beginnen om 20.00 uur en is zonder pauze. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een kopje koffie of thee voor alle bezoekers (inclusief). We hopen elkaar daar te zien!

PS: wij verlenen onze medewerking tijdens de kerstnachtdienst in de St. Joriskerk in Amersfoort. Ook daar bent u (alvast) van harte welkom!

Entreeprijs volwassenen:
€ 8,00
Entreeprijs kinderen:
€ 2,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.koormessage.nl
Email adres:
secretariaat apenstaartje koormessage.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Message.

Kaarten:
www.koormessage.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-10-28 21:11:44

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar