Christelijke Muziek & Concertagenda

Adrian Snell & Carla Jae Hardinxveld-Giessendam, Zuid-Holland


Naam:
Adrian Snell & Carla Jae
Datum:
26 november 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 23:00u
Omschrijving:

Na lange tijd van afwezigheid op de Nederlandse podia, zijn er nu weer twee concerten met Adrian Snell gepland. Samen met CJ (Carla Jae) zal Adrian ‘brand new songs’ brengen en dat is iets waar we al weer geruime tijd naar uitkijken. Uiteraard zal u bij deze concerten ook getrakteerd worden op songs die hun sporen al verdiend hebben. Deze nummers zullen op vernieuwende wijze vertolkt worden zodat ‘oud’ ook weer nieuw is! Verrassend is verder dat Adrian aangekondigd heeft om ook enkele covers te zullen brengen. We zijn benieuwd!! Verder zal Adrian een aantal nieuwe instrumenten introduceren (Hapi drum en Tenori-on) waardoor vernieuwende geluiden toegevoegd zullen worden aan een bekende sound.
Tijdens deze concerten zal u Adrian herkennen als ‘performing artist & composer’ maar hij zal ook elementen laten zien van zijn vak als muziek therapeut. Hierbij heeft hij beloofd ook ‘video footage’ te integreren in zijn programma. Een programmaboekje zal er overigens vooraf niet opgesteld worden. Adrian & Carla willen alle ruimte om naast de geplande songs ook met nieuw materiaal te kunnen ‘experimenteren’. Bereid u dus voor op verrassende concerten waarbij wellicht de basis gelegd wordt voor weer een nieuw album….?
De toegangsprijs voor deze concerten is € 20,00. Besteld u 5 kaarten, dan krijgt u een korting van € 10,- op het totaalbedrag.

Adres:
Christengemeente, Breedewaij 1a
Postcode:
3371 CX
Plaats:
Hardinxveld-Giessendam (Boek overnachting in Hardinxveld-Giessendam)
Dagje uit in Hardinxveld-Giessendam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Zang en instrument


Entreeprijs:
€ 20,00


Internetadres:
http://www.musicworks.nl
Email adres:
info apenstaartje musicworks.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Music Works.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-10-10 17:32:53

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar