Christelijke Muziek & Concertagenda

Praise God met Pieter McKarthy & Limpid Mookhoek, Zuid-Holland


Naam:
Praise God met Pieter McKarthy & Limpid
Datum:
11 september 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:00u

Omschrijving:

Praise God met Pieter Mckarthy & Limpid

11 september is er een praiseavond met Pieter McKarthy en Limpid in 's-Gravendeel. Ingrediƫnten: zingen, swingen, word of God en allerlei verschillende mensen. Zaterdagavond 11 september 19:30 uur in partycentrum Concordia, Doctor Bossersstraat 11, 's-Gravendeel. Iedereen is welkom!





Pieter McKarthy

Pieter McKarthy komt uit Zuid-Afrika waar hij jarenlang leider is geweest van de basis van Jeugd met een Opdracht in Jeffray's Bay. Momenteel heeft hij de visie om naar Durban te verhuizen om vanuit daar zijn werk voort te zetten. Jaarlijks reist hij over de hele wereld om God bekent te maken en te aanbidden. Hij kwam al verschillende keren naar de Hoekse Waard in de afgelopen jaren. Zaterdagavond zal hij met de band Limpid spelen in 's-Gravendeel en zondagmorgen zal hij in beide diensten van de EGHW spreken.

Limpid
De Hoekse Waardse praiseband Limpid is ontstaan vanuit de JET, het jongerenwerk van de EGHW. Zo'n 10 jaar later is het uitgegroeit tot een vriendengroep die nog steeds muziek maakt tot eer van God. De band heeft ervaring op verschillende podia, van traditionele diensten tot jeugdkerken en van praise-avonden tot culturele evenementen. Daarbij is het altijd de huisband gebleven van HeavenTalk, het jongerenevent van de JET in Oud-Beijerland. De 11-koppige band wil niets liever dan God groot maken en zijn naam bekend maken samen met vele anderen!

Adres:
Partycentrum Concordia, Doctor Bossersstraat 11, 's-Gravendeel
Postcode:
3295AG
Plaats:
Mookhoek (Boek overnachting in Mookhoek)
Dagje uit in Mookhoek | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Pieter McKarthy
Limpid

Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.eghw.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Evangelische Gemeente Hoekse Waard.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-09-01 19:37:59

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar