Christelijke Muziek & Concertagenda

Young Continentals - Faith Up! De Meern, Utrecht


Naam:
Young Continentals - Faith Up!
Datum:
14 augustus 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u

Omschrijving:

NTERNATIONAAL BEKENDE YOUNG CONTINENTALS TREDEN OP IN DE MEERN (UTRECHT).

De Young Continentals trekken met eigentijdse muziek, zang en dans door heel Europa om spetterende concerten te geven.
Zaterdag 14 augustus 2010 om 20:00 uur wordt er ook in Vereenigingsgebouw - Zandweg 148 een concert gegeven door deze groep energieke en enthousiaste tieners. een bruisende show, een heldere boodschap en aanstekelijke passie brengen zij het verrassende programma "Up With Faith!"

De "Young Continentals" is de tienertak van de wereldberoemde Continental Singers. Met hun enthousiaste optredens, moderne choreografieƫn en professionele shows zijn de Continentals, Young Continentals en Continental Kids een voorbeeld voor menig gospel-, tiener- of kinderkoor.
Met het programma "Up With Faith" willen de jongeren duidelijk maken dat het in een wereld waar zoveel aan de jongeren wordt getrokken belangrijk is dat je weet vol te houden. Komen tieners van een andere planeet? Nee! Zij trekken Europa in om met hedendaagse middelen en muziek te vertellen van hun geloofservaringen. Full speed en vol energie willen ze laten zien wat het geloof betekent in wie zij zijn, wie zij willen worden en wat zij willen betekenen voor de wereld - dichtbij en op grotere schaal.
De deelnemers zijn door audities geselecteerd en hebben het avondvullende programma tijdens een Oefenperiode ingestudeerd. Allen geven hun vakantie op voor deze tournee!
Dit jaar worden 4 groepen getraind met het Up With Faith-programma, dat wordt uitgevoerd in Duitsland, Polen, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken en Nederland. Daarnaast zijn er tienergroepen actief in Amerika, Hongarije, Roemeniƫ en Zuid-Amerika.

Een optreden van de Young Continentals is niet alleen bestemd voor tieners, maar voor iedereen die van muziek, dans en jeugdig enthousiasme houdt.

De groep die een concert zal geven in De Meern (Utrecht) zal bestaan uit zo'n 15 tieners. Het repertoire is zeer divers: van het vrolijke "Here We Go Again", het stemmige en krachtige "Brighter Day" en het themalied "Up With Faith". Alle hiphop-, dance en rocksongs maken het mogelijk om deze avond een "life changing experience" te ondergaan!

Adres:
Verenigingsgebouw, Zandweg 148
Postcode:
3454 HA
Plaats:
De Meern (Boek overnachting in De Meern)
Dagje uit in De Meern | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Pop (meer popconcerten)
Uitvoering:
Zanggroep
Doelgroep:
Jongeren
Anders:
Up with Faith!


Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00


Internetadres:
http://www.continentals.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Young Continentals.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-08-12 20:48:47

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar