Christelijke Muziek & Concertagenda

T-Bone in Nederland!! Zelhem, Gelderland


Naam:
T-Bone in Nederland!!
Datum:
18 augustus 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
21.00u - 23.00u
Omschrijving:

T-Bone is zonder twijfel een van de snelste rappers ter wereld. Hij heeft naam gemaakt door onder andere zijn Grammy nominatie voor zijn CD 'The Last Street Preacha' en zijn filmrol in 'The Fighting Temptations' met Beyonce Knowles en Cuba Gooding Jr.. T-Bone heeft in meerdere films gespeeld en heeft twee boeken op zijn naam staan.

T-Bone's muziek gaat vaak in op het gangster-verleden van hemzelf en anderen. T-Bone is opgegroeid in het bendeleven van Los Angelos. Hij verloor vrienden, werd door rivaliserende bendes gezocht en raakte alles kwijt in een brand. Zijn 'hood' was hem alles, totdat zijn vriend en mede-bendelid Ralphie werd vermoord in een drive-by-shooting. Via zijn ouders, die inmiddels waren bekeerd, kwam T-Bone tot de overtuiging dat hij een ander leven wilde. Hij bekeerde zich en werd een van de bekendste christelijke rappers.

Inmiddels maakt T-Bone al meer dan 20 jaar muziek en is daarmee zeer succesvol. Zijn stijl gaat van stevige urban rap tot soepele hispanic hiphop. De boodschap van T-Bone is onmiskenbaar duidelijk: met alles wat hij in zijn leven heeft ervaren, is er maar een weg en dat is de weg met God en Jezus.

Adres:
Aaltenseweg 11
Postcode:
7021 HR
Plaats:
Zelhem (Boek overnachting in Zelhem)
Dagje uit in Zelhem | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Hip Hop (meer hip hop)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
€ 12,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.betteld.nl
Email adres:
info apenstaartje betteld.nl
Meer concerten:
Alle concerten van T-Bone.
Telefoon:
0314-627200


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-07-27 15:08:09

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar