Christelijke Muziek & Concertagenda

Gospelfestival Amsterdam 2010 Amsterdam, Noord-Holland


Naam:
Gospelfestival Amsterdam 2010
Datum:
18 september 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
12:00u - 23:15u

Omschrijving:

Op zaterdag 18 september 2010 vindt in de Heineken Music Hall vanaf 13.00 uur de zevende editie van het Gospelfestival Amsterdam plaats.

Het Gospelfestival Amsterdam is het grootste Black Gospel evenement van Nederland. Een spetterend spektakel met swingende muziek die je weet te raken. Naast traditionele gospel worden ook de crossovers getoond die het genre maakt met populaire muziekstromingen als Soul, R&B, Jazz, Hiphop en Rock.

Absoluut hoogtepunt op het festival is het optreden van de uit de Verenigde Staten afkomstige superster Donnie McClurkin. McClurkin behoort tot de absolute top van de internationale gospelscène. Hij is winnaar van drie Grammy awards, tien Stellar awards, twee BET awards, twee Soul Train awards, één Dove award en één NAACP Image award voor zijn totale oeuvre. Nooit eerder trad McClurkin op in Nederland. Het Gospelfestival Amsterdam heeft hiermee wederom een primeur voor Nederland in huis gehaald.

Verder is er een zeer gevarieerd programma. In de bovenzaal (Beatbox) zijn er zangworkshops voor een ieder die van zingen houdt, een korenspecial waarbij verschillende uit Nederland afkomstige gospelkoren acte de présence zullen geven en de finale van de ''Gospelfestival Amsterdam Dance Challenge'', een streetdance wedstrijd voor professionele dansers. In de grote zaal zullen naast talentvolle lokale acts ook nationaal en internationaal bekende artiesten een optreden verzorgen. waarbij gospel in al zijn variatie in vol ornaat zal worden getoond.

Zaterdag 18 september 2010 zal de Heineken Music Hall weer in een swingende en handenklappende massa veranderen. Een absolute traktatie voor de ware muziekliefhebber.

Zie voor het volledige programma de festivalwebsite www.gospelfestival.nl.

Entree: EUR. 32,50 (excl.servicekosten)
Kinderen t/m 12 jaar gratis
Zaal open: 12.00 uur
Aanvang: 13.00 uur

Voorverkoopadressen: www.seetickets.nl tel: 0900 – 1353 (45 cpm)), www.ticketmaster.nl tel 0900-3001250 (45 cpm), Free Record Shops, de grotere postkantoren, de GWK stationskantoren, de grotere VVV’s en de bekende voorverkoopadressen.

Adres:
Heineken Music Hall | Arena Bouelvared 590
Postcode:
1101 DS
Plaats:
Amsterdam (Boek overnachting in Amsterdam)
Dagje uit in Amsterdam | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Black Gospel (meer black gospel)
Uitvoering:
Anders


Entreeprijs volwassenen:
€ 32,50
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Ja

Internetadres:
http://www.gospelfestival.nl
Email adres:
info apenstaartje zocultuur.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Donnie McClurkin.
Telefoon:
020 - 4511 840


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-06-14 09:25:06

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar