Christelijke Muziek & Concertagenda

Focaliber Love's Philosophy Groningen, Groningen


Naam:
Focaliber Love's Philosophy
Datum:
12 juni 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
16:00u - u
Omschrijving:

Groningen – Zomerse temperaturen zijn moeilijk te voorspellen, vocaal ensemble Focaliber belooft in elk geval zomerse klanken. Met een speciaal concert Love’s Philosophy op zaterdag 12 juni 2010 staan zij garant voor een muzikale zomermiddag. Het concert begint om 16.00 uur en wordt gehouden in de Pelstergasthuiskerk in Groningen, Pelsterstraat 43. De toegang is gratis; er zal een collecte gehouden worden aan de uitgang.
Love’s Philosophy is een bekend gedicht van de Engelse dichter Shelley uit de Romantiek dat Focaliber in een arrangement van Alexander L’Estrange zal uitvoeren. U kunt zich verder laten verrassen door een veelzijdig programma met madrigalen, English Folksongs en muziek van Rheinberger, Rutter, Mendelssohn.
Focaliber bestaat uit zeven vrouwen tussen de 20 en 29 jaar en wordt gedirigeerd door David van Roijen, een jonge, enthousiaste dirigent. Harmen Trimp begeleidt op orgel. Focaliber heeft inmiddels een ‘klinkende reputatie in Noord-Nederland’ opgebouwd, mede dankzij het behalen van een eerste prijs op het Noord Nederlands Koren Festival. De recensies van Focalibers cd: Focaliber – vocaal kaliber zijn lovend.

Adres:
Pelsterstraat 43
Postcode:
9711 KJ
Plaats:
Groningen (Boek overnachting in Groningen)
Dagje uit in Groningen | Activiteiten Groningen

Provincie:
Groningen

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Klassiek


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.focaliber.nl
Email adres:
focaliber apenstaartje filternet.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Focaliber.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-05-15 22:46:34

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar