Christelijke Muziek & Concertagenda

Trompet en orgelklanken Rouveen, Overijssel


Naam:
Trompet en orgelklanken
Datum:
5 april 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:15u
Omschrijving:

Op tweede paasdag, 5 april, wordt in de Gereformeerde Kerk “De Levensbron” aan de Esdoornlaan te Rouveen een concert gegeven door het bekende trompetduo Arjan en Edith Post. Ze worden op orgel begeleid door Harm Hoeve. De avond begint om 20.00 uur en zal ongeveer vijf kwartier duren.

Er wordt een afwisselend programma ten gehore gebracht, toegankelijk voor een breed publiek. Zo kunt u onder andere luisteren naar het vrolijke trompetconcert van Manfredini, het ontroerende "You raise me up" en het indrukwekkende "Nightfall in Camp". Ook worden er verschillende bewerkingen van bekende paasliederen als “U zij de glorie” en “Daar juicht een toon” gespeeld. Ter afwisseling zal Harm Hoeve een aantal orgelsolo’s spelen.

Arjan en Edith Post volgden hun trompetstudie aan de conservatoria in Zwolle en Amsterdam. Ze zijn inmiddels al vijftien jaar als trompetduo actief. Ze werkten mee aan talloze concerten en cd-opnamen. Ook zijn ze regelmatig te zien in het programma “Nederland Zingt”. Meer informatie over de musici is te vinden op www.aemuziek.nl en www.harmhoeve.nl

De toegang is € 7,50. Kinderen tot en met twaalf jaar betalen € 3,50. Een gezinskaart, voor max. twee volwassenen, kost € 20.

Adres:
Gereformeerde Kerk, Esdoornlaan 3
Postcode:
7954ER
Plaats:
Rouveen (Boek overnachting in Rouveen)
Dagje uit in Rouveen | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Pasen
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Populair Klassiek
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
€ 7,50
Entreeprijs kinderen:
€ 3,50


Internetadres:
http://www.harmhoeve.nl
Email adres:
info apenstaartje harmhoeve.nl
Meer concerten:
Alle concerten van arjan en edith post; harm hoeve.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-03-23 17:10:00

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar