Christelijke Muziek & Concertagenda

Gospelkoor Revival uit Zaandijk brengt bijzonder project: Zaandam, Noord-Holland


Naam:
Gospelkoor Revival uit Zaandijk brengt bijzonder project:
Datum:
27 maart 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.15u - u
Omschrijving:

Zaans gospelkoor brengt bijzonder project

Zaandijk – In de maand maart laten 60 enthousiaste Noord-Hollandse gospelzangers en zangeressen van zich horen in het fantastische muziekproject; Experiencing God.
In deze speciale musical staat het ervaren van God centraal. Naast de verhalen uit het verleden speelt geloven in deze tijd een grote rol. De verteller neemt u mee. Door zijn ervaringen met het verleden en het heden komt hij tot het inzicht in welke mate het ‘oude’ verhaal hem nog aanspreekt. Swingende koorzang wordt afgewisseld met ontroerende solo’s. Het project, dat uitgevoerd wordt door interkerkelijk gospelkoor Revival te Zaandijk, staat onder de enthousiaste leiding van Chris de Kroon.
De muzikale vertelling begint bij Mozes. Aan de hand van een aantal Bijbelse figuren worden de liederen en tekst één. De verteller is Willem Poortvliet. Hij is een bevlogen acteur, en heeft de afgelopen jaren aan veel grote projecten meegewerkt in Noord Holland. Daarnaast wordt Revival instrumentaal ondersteund door een prachtig, divers combo, bestaand uit piano, drums, gitaar, basgitaar, dwarsfluit, trompet, hoorn, altsaxofoon en trombone. Tijdens de voorstelling zal ook een kinderkoor meewerken, dat speciaal voor dit project is opgericht.
Het concert heeft al 2 keer plaatsgevonden, in Andijk en Heiloo. De afsluiting vindt plaats in de Noorderkerk te Zaandam op zaterdag 27 maart.
Projecten die Revival eerder heeft uitgevoerd zijn The Road to Bethlehem en The Young Messiah. Dit project wordt een bijzondere aanvulling in dit rijtje, en mag u daarom zeker niet missen. Kaarten kosten € 9,00 en zijn nog beperkt te verkrijgen aan de zaal of via Marleen Boeije lcboeije@gmail.com en Ernst van de Geer egeer@hetnet.nl . Ook kunt u daar terecht voor meer informatie.

Adres:
Noorderkerk
Postcode:
1502
Plaats:
Zaandam (Boek overnachting in Zaandam)
Dagje uit in Zaandam | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Evangelisatie
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Gospelkoor Revival met kinderkoor en combo

Entreeprijs volwassenen:
€ 9,00
Entreeprijs kinderen:
€ 9,00


Meer concerten:
Alle concerten van Gospelkoor Revival.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-03-22 12:56:28

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar