Christelijke Muziek & Concertagenda

Zanggroep kadanz (Kerkdienst) Uden, Noord-Brabant


Naam:
Zanggroep kadanz (Kerkdienst)
Datum:
4 april 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
10.00u - 11.15u
Omschrijving:

Wij zijn een vrolijk en gezellig koor, dat 4 stemmig zingt met begeleiding aan de piano. Het repertoire bevat een klein deel aan gospels. Daarnaast zingen wij andere Stijlen Christelijke muziek, dat soms ook a capella wordt gezongen.
Zanggroep Kadanz uit Uden timmert hard aan de weg. Zo hebben wij in december 2009 een kerstconcert gegeven, waar veel publiek op af kwam. Dat dit een positief effect had werd al snel duidelijk want inmiddels hebben zich een aantal nieuwe leden bij ons koor aangemeld.
Ook in 2010 staan er weer veel activiteiten en optredens op het programma. Zo zijn wij op 1e paasdag 4 april te zien tijdens de gezinsviering in de samen op weg kerk in Uden. Locatie Schepenhoek 157 Aanvang 10.00 uur. Verder is het koor al weer aan het brainstormen over een nieuwe activiteit die in het voorjaar zal worden gehouden, en zal waarschijnlijk de naam Lentekriebels mee krijgen. Wij houden u op de hoogte….
Ook onze dirigent Ad de Vries is begonnen met een nieuwe uitdaging voor het koor. Wij zijn met wereldlijke muziek begonnen, een onbekend terrein voor Kadanz en de komende maanden zullen we flink gaan repeteren.
Mocht u van zingen houden, kom dan eens op een van onze repetities. Wij streven naar een gelijk aantal mensen per stemgroep en op dit moment is er dan ook een plekje vrij bij de tenoren en bassen en ook bij de sopranen. Kadanz repeteert elke
dinsdagavond van 20.15 tot 22.15 uur in het Ujes Hofke aan de president kennedylaan 22 in Uden. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Gemma Greefhorst 0413-265322 of via de mail zanggroepkadanz@gmail.com

Adres:
schepenhoek 157
Postcode:
5403GA
Plaats:
Uden (Boek overnachting in Uden)
Dagje uit in Uden | Activiteiten Noord-Brabant

Provincie:
Noord-Brabant

Thema:
Pasen
Soort:
A Capella (meer a capella optredens)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
Nog onbekend
Entreeprijs kinderen:
Nog onbekend

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Opmerking toegankelijk:
alles benedenvloers
Weer:
Buitenlucht en Overdekt
ITS-symbool:
Ja
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Nee

Internetadres:
http://www.kadanz-uden.nl
Email adres:
zanggroepkadanz apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van KERK: SAMEN OP WEG.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-02-25 13:57:30

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar