Christelijke Muziek & Concertagenda

Magré & Magré in concert Stavoren, Friesland


Naam:
Magré & Magré in concert
Datum:
2 oktober 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:45u
Omschrijving:

Zaterdag 2 oktober geven vader en zoon Magré een concert in de Nicolaaskerk in Stavoren. Dit concert wordt verzorgd door Wilbert Magré op de vleugel en Wim Magré op het orgel. Een verrassende mix van orgel en vleugel zal ongetwijfeld voor een geslaagde avond zorg dragen.
Tevens zal de nieuwe CD “Samen" deze avond verkrijgbaar zijn in de pauze en na afloop van het concert. Deze CD werd in november 2009 gepresenteerd in een volle kerk te Elburg. De aanvang is 20.00 uur. De heren Magré hebben voor deze avond een vernieuwd programma samengesteld. Het programma bestaat uit geestelijke, licht klassieke en muziek uit bekende musicals en films. Ook zal de pianist een eigen improvisatie geven op de vleugel van bekende melodieën. Tevens spelen vader en zoon deze avond vierhandig piano.

Wilbert Magré werd in 1992 geboren te Zwolle. Op 8 jarige leeftijd begon hij met muzieklessen op de muziekschool te Nunspeet. Daarna ging verder bij de bekende pianist Herman Riphagen uit Heerde met pianolessen waar hij tot op heden nog steeds bij studeert. Regelmatig is hij als solist te horen tijdens concerten en zangdiensten of als begeleider bij koren.

Wim Magré studeerde aan het Zwols Conservatorium en bij de bekende organist Willem Hendrik Zwart. Hij geeft vele orgelconcerten in het land en maakte vele orgel CD's. Ook werkte hij mee aan een aantal DVD's. Verder is hij dirigent van verschillende koren op de Veluwe. Als organist is hij verbonden aan de Gereformeerde kerk te Doornspijk, Hervormde kerk te Elburg en de Alle-Dag-Kerk (Engelse kerk aan het Begijnenhof) te Amsterdam.

Kaarten voor dit concert zijn te reserveren via: gens-hokwerda@kpnmail.nl

Meer info: www.wimmagre.nl

Adres:
Voorstraat 67
Postcode:
8715 HV
Plaats:
Stavoren (Boek overnachting in Stavoren)
Dagje uit in Stavoren | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Instrumentaal
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Wim Magré, orgel
Wilbert Magré, vleugel

Entreeprijs:
€ 10,00


Internetadres:
http://www.wimmagre.nl
Email adres:
info apenstaartje wimmagre.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Magré & Magré.

Kaarten:
Kaarten voor dit concert zijn te reserveren via: gens-hokwerda@kpnmail.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-02-23 14:03:16

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar