Christelijke Muziek & Concertagenda

Chosen Gospel Choir op Gospel Meets Musical Rotterdam, Zuid-Holland


Naam:
Chosen Gospel Choir op Gospel Meets Musical
Datum:
6 februari 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 22.00u

Omschrijving:

Op zaterdagavond 6 februari 2010 zal MD-Concerts een spetterend concert organiseren. William Spaaij, winnaar van de John Kraaykamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol zal samen met Bente van den Brand en het Chosen Gospel Choir een swingende, muzikale avond gaan verzorgen waar Gospel en Musical elkaar gaan ontmoeten.

William Spaaij is ondertussen een bekende in de musicalwereld. Zijn talent is recentelijk beloond met de award voor beste mannelijke hoofdrol in een grote musical (footloose). Zijn professionele debuut maakte hij in de musical ‘Crazy for you. William was verder te zien in o.a. de musicals Grease en Fame. Momenteel is hij alternate voor de rol van Link Larking (Jim Bakkum) in Hairspray. William is te zien in de hoofdrol van Bert in de musical Mary Poppins vanaf maart 2010.

Tijdens deze bijzondere en muzikale avond wordt het publiek getrakteerd op de meest populaire musicalnummers uit o.a Mary Poppins, Fame, Footloose en Jesus Christ Superstar en swingende en inspirerende gospelnummers zoals Oh Happy Day en Shackles van Mary Mary. Het afwisselende karakter van deze show en de bijzondere combinatie van twee totaal verschillende muziekstromingen zullen zorgen voor een heerlijk theateravondje uit!

Kortom, een geweldige ontmoeting tussen Gospel en Musical!

Het concert is op zaterdag 6 februari 2010 in Theater Zuidplein te Rotterdam. Aanvang: 20.00 uur.
Tickets kan je bestellen via www.md-concerts.nl of via Theater Zuidplein (www.theaterzuidplein.nl of de bestellijn 010 2030203.

Adres:
Theater Zuidplein
Postcode:
3083 CW
Plaats:
Rotterdam (Boek overnachting in Rotterdam)
Dagje uit in Rotterdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Black Gospel (meer black gospel)
Uitvoering:
Koor


Entreeprijs:
€ 22,50


Internetadres:
http://www.chosen-gospelchoir.nl
Email adres:
info apenstaartje chosen-gospelchoir.nl
Meer concerten:
Alle concerten van William Spaaij.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-02-01 12:01:51

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar