Christelijke Muziek & Concertagenda

Benefietconcert Amstelveen, Noord-Holland


Naam:
Benefietconcert
Datum:
13 februari 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:15u
Omschrijving:

Band Tax Collectors geeft benefietconcert in Handwegkerk in Amstelveen

Op zaterdag 13 februari a.s. geeft de band Tax Collectors een benefietconcert voor MAF in de Handwegkerk in Amstelveen.

Tax Collectors is een snelle en kunstzinnige Amsterdamse band die met tekst en muziek het liefst buiten de gebaande paden gaat. Ooit begonnen als begeleidingsband in een kerk, zijn de Tax Collectors tegenwoordig een eigen weg ingeslagen. De afwisselende, zelf geschreven liedjes gaan over het leven, het leed, de liefde en God. Het geluid van de band is misschien het best te typeren als bluesfolk, met een twist! Behalve eigen liedjes hebben de Tax Collectors een breed repertoire aan covers, variërend van jazz standards tot pop songs tot prachtige eigen arrangementen voor liederen uit de klassieke christelijke traditie. De band verleent regelmatig medewerking aan diensten en praise avonden en speelde o.a. op het Flevo festival in 2009.

De opbrengst van het concert is bestemd voor het werk van MAF. Mission Aviation Fellowship is een Internationale non profit organisatie die ondersteuning biedt aan (noodhulp-) organisaties. MAF vliegt met 130 vliegtuigen in 30 van de armste landen. Meer dan 900 organisaties zijn afhankelijk van de diensten van MAF. Het werk van MAF wordt volledig betaald uit giften.
De opbrengst van deze avond is in het bijzonder bestemd voor het steunfonds van Arwin Bos. Arwin is zich samen met zijn vrouw Rianne aan het voorbereiden op uitzending door MAF. Op dit moment is hij bezig met zijn vliegopleiding. Het opleidingstraject en de uitzending zijn zeer kostbaar en Arwin en Rianne zijn voor een groot deel afhankelijk van sponsorgeld. We zijn dan ook zeer verheugd dat de Tax Collectors belangeloos hun medewerking aan het concert hebben toegezegd om zo deze avond mogelijk te maken. Arwin en Rianne zullen op de avond ook een toelichting geven op het werk van MAF en hun toekomstige aandeel daarin.
We zien uit naar uw komst!

Aanvang concert op 13 februari 20.00u (zaal open 19.30u)
Adres Handwegkerk: Handweg 117, 1185 TV Amstelveen
Toegang € 7,50

Voor meer informatie wat betreft de organisatie mail naar: aletta@arwinenrianne.nl
Voor meer informatie over de Tax Collectors zie www.taxcollectors.nl
Voor meer informatie over Arwin en Rianne zie www.ArwinenRianne.nl
Zie ook www.maf.nl

Adres:
Handweg 117
Postcode:
1185 TV
Plaats:
Amstelveen (Boek overnachting in Amstelveen)
Dagje uit in Amstelveen | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Blues (meer blues)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
€ 7,50


Internetadres:
http://www.arwinenrianne.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Tax Collectors.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-01-23 20:26:05

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar