Christelijke Muziek & Concertagenda

Wonderbaarlijk. Ontdek de wonderen, die Jezus deed en doet. Urk, Flevoland


Naam:
Wonderbaarlijk. Ontdek de wonderen, die Jezus deed en doet.
Datum:
5 februari 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:30u
Omschrijving:

Wonderbaarlijk

Donderdag 4 & Vrijdag 5 Februari 20:00 Bethelkerk.

Na anderhalf jaar keert de Musicalgroep weer terug naar de Bethelkerk met de Musical: Wonderbaarlijk. Bidden om een Wonder, heel toepasselijk in de week voor biddag.

We brengen u een geheel vernieuwd verhaal over de Wonderen van Jezus. Een verhaal waarin u wordt meegenomen naar de tijd, toen Jezus zelf hier over de aarde rond liep en de mensen deed verbazen met wonderen en ongekende wijsheid. U valt van het ene wonder in het andere en ontmoet bekende personages uit het rijke evangelie. Beleef zelf hoe Zacheus veranderd van een valse tollenaar tot een volgeling van Jezus. Raak ontroerd door het levensverhaal van een melaatse, de bloedvloeiende vrouw, de blinde die voor het eerst kan zien en een kreupele die na 38 jaar weer kan lopen. Werpt u de eerste steen naar de overspelige vrouw, of weten wij nu beter. En wist u dat het dochtertje van Jairus slechts sliep? Het verhaal krijgt een bijzondere wending als een zondares de Heer achter na reist met een zeer bijzonder geschenk.

Wonderbaarlijk, een 2 uur durende familiemusical gebaseerd op de evangeliƫn van Marcus, Lucas en Johannes. Boordevol prachtige muziek en zelf geschreven liederen die jong en oud zullen aanspreken, over dingen uit die tijd, maar welke nog steeds zeer actueel zijn. Voor het eerst is de bestaande cast uitgebreid met een grote groep figuranten, ook komen er kinderen in het verhaal voor, in totaal bestaat de groep nu uit ongeveer 90 personen iedereen op zijn eigen plek en met hun eigen talent.

Zoals u gewend bent van ons beelden wij onze Heiland niet uit tijdens onze musicals maar draait het vooral om de mensen rondom Jezus.

Beleef het evangelie over Jezus zijn werk hier op aarde op geheel nieuwe wijze, reis door de wonderen heen reis mee met Wonderbaarlijk.

Voor meer informatie: www.bijbelverhalen.com

Adres:
Bethelkerk
Postcode:
8321
Plaats:
Urk (Boek overnachting in Urk)
Dagje uit in Urk | Activiteiten Flevoland

Provincie:
Flevoland

Thema:
Anders
Soort:
Musical (meer musicals)
Uitvoering:
Praiseband
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
€ 5,00
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.bijbelverhalen.com
Meer concerten:
Alle concerten van Stichting Musicalgroep Urk.
Telefoon:
0527690827


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-01-15 18:39:04

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar