Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert Trinity & Stonewashed Barneveld, Gelderland


Naam:
Concert Trinity & Stonewashed
Datum:
27 februari 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 23:00u

Omschrijving:

Trinity bestaat uit vier jonge getalenteerde muzikanten. Drie van de bandleden, drie broers, brachten hun jeugdjaren in Peru door wat duidelijk terug te horen is in hun muziek en teksten. Het Zuid-Amerikaanse up-tempo Spaanstalige, aangevuld met hun voorkeur voor Keltische klanken, veroorzaakt een bijzondere mengeling van ritmische en meeslepende nummers. Hun eerste album 'Inicio' (betekent begin en oorsprong) verscheen in oktober 2007 en werd zeer enthousiast ontvangen. Hun typische klanken uit de Andes en Ierland en hun betrokkenheid bij het werk van hulporganisatie Tear kunt u nu meebeleven in dit avondvullende live optreden. Samen met een zaal vol enthousiaste luisteraars belooft het een prachtige avond te worden waar u bij kunt zijn.

Stonewashed - Bram en Esther van Dijk wilden altijd al samen een band beginnen. Uiteindelijk is een woelige en heftige periode in hun leven doorslaggevend om te stap te zetten om in 2004 ook daadwerkelijk een CD op te gaan nemen. Bram en Esther hebben tot die tijd al ervaring opgedaan in de muzikale wereld. Allebei afzonderlijk zijn ze de leadvocals geweest van hun eigen band. Ook hebben ze beiden meegewerkt aan verschillende CD - en studioprojecten. Vaak waren ze op verschillende podia te zien als backing vocals. In 2006 kwam hun tweede album uit en recent namen ze de nieuwe nieuwe CD "NYCD" op in Amerika.

Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen via www.interticket.nl. Er zijn uitsluitend zitplaatsen, met vrije plaatskeuze. Kaarten aan de deur zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Voor meer informatie www.stonewashedmusic.com, www.bandtrinity.nl en www.interticket.nl

Adres:
Bethelkerk, Groen van Prinstererlaan 2
Postcode:
3771 CD
Plaats:
Barneveld (Boek overnachting in Barneveld)
Dagje uit in Barneveld | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs volwassenen:
€ 12,50
Entreeprijs kinderen:
€ 12,50


Internetadres:
http://www.interticket.nl
Email adres:
sjcb apenstaartje live.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Trinity & Stonewashed.

Kaarten:
www.interticket.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-01-11 17:39:11

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar