Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert Tzahal Dordrecht, Zuid-Holland


Naam:
Concert Tzahal
Datum:
4 februari 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:00u
Omschrijving:

Negen leden van de zang- en muziekgroep van het Israëlische leger Tzahal spelen donderdagavond 4 februari in Dordrecht. De groep treedt op in de theater Kunstmin, Sint Jorisweg 76, aanvang 19.30 uur en einde circa 22.00 uur. Het concert wordt georganiseerd door Christenen voor Israël, in samenwerking met de Collectieve Israël Actie en een plaatselijke werkgroep. Het concert heeft als thema: geboren voor vrede.

Israël, geboren voor vrede! Een volk dat al meer dan zestig jaar, omringd door vijandschap en terreur, toch onverminderd blijft verlangen en uitzien naar Shalom, naar vrede die alleen de God van Israël brengen kan, dat verdient respect en solidariteit! Daarom organiseren wij concerten met de inmiddels bekende army-band Tzahal. Eens per jaar komen ze ons -hun vrienden in Nederland- opzoeken en doen wij er alles aan om hun bezoek tot een geweldig feest te maken.

“Het concert komt volledig in het teken van vrede en solidariteit met Israël te staan,” aldus een woordvoerder. “We willen ermee duidelijk maken dat er in Nederland vele vrienden zijn die het land en volk een warm hart toedragen. Jongens en meisjes in Israël hebben dienstplicht vanaf hun 18e levensjaar: jongens drie jaar en meisjes twee jaar. Degenen met het grootste muzikale talent mogen een jaar deel uitmaken van de army-band van Tzahal. Eerdere concerttournees van Tzahal in Nederland trokken de afgelopen jaren duizenden enthousiaste bezoekers. “Zangtechnisch maakten wij in ons hart een diepe buiging voor de muzikanten van Tzahal,” aldus een verslaggever in een plaatselijke krant van Barneveld. “Uiterst gedisciplineerd vertolkten zij hun liederen, waarbij de sound van hun stemmen warm van klank was. Ook het combo was goed op dreef. Dit combo begeleidde de zangeressen op een meer dan excellente wijze.”

Toegangskaarten
Toegangskaarten voor het avondconcert inclusief consumptie kosten € 10,- per persoon. Kaarten zijn telefonisch verkrijgbaar via 033-422 0404 (van maandag tot en met zaterdag tot 22.00 uur), per e-mail: info@christenenvoorisrael.nl en via de website www.isreality.nl, evenals via een aantal voorverkoopadressen in de regio:
- De Hoop Music & Books, Spuiweg 75, Dordrecht.
- De Hoop Music & Books, Kort Ambachtlaan 15, Zwijndrecht.
- Evang. Boek & Muziekw. Lichtbaken, Kerkbuurt 126, Sliedrecht.
- Sjaloom Chr. Boeken en Muziek, Veerpromenade 18, Papendrecht.
- Chr. Muziek & Boekw. De Schuilplaats, Plantageweg 13a, Alblasserdam.
- Bijbelkiosk Het Levende Woord, Oostdijk 1-d, Oud Beijerland.

Adres:
theater Kunstmin, Sint Jorisweg 76
Postcode:
3311PL
Plaats:
Dordrecht (Boek overnachting in Dordrecht)
Dagje uit in Dordrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Zang en instrument
Doelgroep:
Jongeren


Entreeprijs:
€ 10,00


Internetadres:
http://www.christenenvoorisrael.nl
Email adres:
events apenstaartje christenenvoorisrael.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Christenen voor Israël.
Telefoon:
033-2458824


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2009-12-16 16:46:46

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar