Christelijke Muziek & Concertagenda

"Zie het Kruis" Gospelkoor His Voice Apeldoorn, Gelderland


Naam:
"Zie het Kruis" Gospelkoor His Voice
Datum:
27 maart 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:30u
Omschrijving:

Op zaterdag 27 maart a.s. brengt Gospelkoor 'His Voice' uit Beekbergen de muziekproductie 'Zie het Kruis' ten gehore: een concert rondom het lijdens- en opstandings-evangelie van Jezus Christus.
Het lijdens- en opstandingsverhaal wordt gelezen vanuit de Nieuwe Bijbelvertaling, uit het Mattheus-evangelie. Deze lezing wordt steeds afgewisseld met gospelsongs, samenzang, solo-zang of alleen muziek. Bijpassende beamerbeelden ondersteunen het geheel. Op deze manier 'doorluisteren' we het hele verhaal.
Dat het lijden en sterven van Jezus niet alleen maar een oud verhaal uit de bijbel is, maar dat het ook voor ons vandaag een springlevende boodschap bevat, wordt duidelijk in de teksten van sommige nummers. Liederen als ‘Het laatste avondmaal’, ‘Lenten Meditation’ en ‘Ben ik het Heer?’ gaan niet alleen over de feiten van toen, maar leggen ook een direct verband naar vandaag.
De titel van dit concert is ontleend aan het lied ‘Zie het kruis’ (vertaling van: ‘The power of the cross’ van Keith Getty & Stuart Townend). Een prachtig lied waarin de kern van het evangelie bezongen wordt.
'Zie het Kruis' wordt uitgevoerd in 'de Voorhof', Gijsbrechtgaarde 101 in Apeldoorn. Aanvang 20.00 uur. Kaarten à € 3,- zijn aan de zaal verkrijgbaar of in de voorverkoop te bestellen: www.his-voice.nl of 055-5420566.

Adres:
Gijsbrechtgaarde 101
Postcode:
7329 CA
Plaats:
Apeldoorn (Boek overnachting in Apeldoorn)
Dagje uit in Apeldoorn | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Pasen
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Gospelkoor His Voice uit Beekbergen onder leiding van Gerton Woudt.

Entreeprijs:
€ 3,00


Internetadres:
http://www.his-voice.nl
Email adres:
info apenstaartje his-voice.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Gospelkoor His Voice.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-03-14 14:28:25

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar