Christelijke Muziek & Concertagenda

Happy New Year met Newday Zwolle, Overijssel


Naam:
Happy New Year met Newday
Datum:
2 januari 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.15u - 00.59u
Omschrijving:

Er wordt al naar uitgekeken. Er wordt al naar gevraagd: komt er weer een nieuwjaarsfeest met een goede band in De Fontein, rond nieuwjaarsdag? Ja!! We gaan de feestelijke traditie voortzetten. Op 2 januari 2010 komt de band Newday zijn nieuwe geluid laten horen in Stadshagen, en ook hopen we weer op een mooi feest …

Sinds hun bestaan hebben ze hun gezicht al op veel podia in Nederland laten zien. De formatie stond in 2006 op het Flevofestival en de muzikanten verzorgden optredens op conferenties en in jeugdkerken.

In 2003 begonnen vijf muzikanten met liefde voor improvisatie en liefde voor Jezus de band Newday om een nieuw geluid te laten horen in Nederland: Larissa Baak, zang - Henk Doest, toetsen - David Wilschut, sax en gitaar - Wilco van Esschoten, bas en Peter Doest – slagwerk.
Newday speelt zelfgeschreven songs die het publiek meenemen op een tocht naar ongekende muzikalen hoogten. Pop, soul en jazz zijn de stijlen die Newday het beste beschrijven. Pop is toegankelijk, soul is intens en jazz is allerminst voorspelbaar.
Als luisteraar word je meegetrokken in de interactie tussen de muzikanten. Dat betekent dat je niet meer stil kunt staan en de emotie achter elke song kunt voelen. Newday is een echte live-band, de bandleden genieten zichtbaar van het spelen en zetten een geweldige show neer.

Wees erbij, want dit feest wil je niet missen!! Na afloop van het concert wordt de avond voortgezet in de zalen van De Fontein, waarbij natuurlijk een hapje en een drankje niet zullen ontbreken. We kunnen elkaar dan in een gezellige sfeer ontmoeten en nieuwjaar wensen. Of een favoriete plaat aanvragen bij de dj van de avond.

Adres:
Sterrenkroos 56
Postcode:
8043 NX
Plaats:
Zwolle (Boek overnachting in Zwolle)
Dagje uit in Zwolle | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
concert met nieuwjaarsfeest

Uitvoerenden:
De band Newday en medewerkers van Fonteinconcerten en sooscommissie te Zwolle, Stadshagen

Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Internetadres:
http://www.fonteinconcerten.nl
Email adres:
info apenstaartje fonteinconcerten.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Fonteinconcerten.

Kaarten:
reserveren op www.fonteinconcerten.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2009-12-08 15:57:09

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar