Christelijke Muziek en Concertagenda

Vijf gratis concerten dit weekend

Christelijke concerten op 22, 23 en 24 september

Van onze redacteur Eline Visscher

20-09-17

Viool, blokfluit, orgel en trompet: wat is het fijn om van allerlei soorten instrumenten te kunnen genieten. Dit weekend staan er heel wat gratis concerten op het programma, zoals het jubileumconcert van het Goylants Kamerkoor en de cd-release van United4Christ. Bekijk alle concerten en geniet van je weekend!

Vrijdag 22 september: Concert Blokfluit Streek Ensemble

BURGH-HAAMSTEDE - Maar weinig mensen weten zo'n mooi geluid uit de blokfluit te krijgen als het Blokfluit Streek Ensemble uit Geertruidenberg. Bezoek hun gratis concert op vrijdagavond als een muzikale start van het weekend!
Bezoek het Concert Blokfluit Streek Ensemble op vrijdag 22 september van 20:00 uur tot 21:00 uur in de Hervormde Kerk in Haamstede.

Vrijdag 22 september: Ziel en Zaligheid

ROTTERDAM - Met de mystieke akoestiek van de St. Lambertuskerk lijk je even in een andere wereld te zijn beland. Op vrijdagavond verzorgt vrouwenkoor La Confiance onder leiding van Eric Koevoets een concert met het thema Ziel en zaligheid - Andriessen en De Klerk herdacht. Sopraan is Jenny Haisma en organist is Gerrit Christiaan de Gier.
Bezoek Ziel en Zaligheid op vrijdag 22 september van 20:00 uur tot 21:15 uur in de St. Lambertuskerk in Rotterdam.

Zaterdag 23 september: cd-release United4Christ

KRIMPEN AAN DE LEK - Op zaterdagavond presenteren de artiesten van United4Christ hun eerste cd 'Blessings' met een gratis optreden! Geniet van aanbiddingsliederen van de twintig zangers en zangeressen, een combo en een blazerssectie.
Bezoek het cd-releaseconcert van United4Christ op zaterdag 23 september van 19:30 uur tot 22:00 uur in de Ontmoetingskerk in Krimpen aan de Lek.

Zaterdag 23 september: Engels in de Augustijnenkerk

DORDRECHT - Loop op zaterdagmiddag binnen in de prachtige Augustijnenkerk in hartje Dordrecht en geniet van een muzikaal programma in Engelse sferen. God save the Queen, Angels ever bright and fair: Johan de Hoedt (orgel) en Alisa van Dijk (viool) brengen allerlei bekende sfeervolle nummers ten gehore.
Bezoek inloopconcert met thema Engeland op zaterdag 23 september van 14:00 uur tot 14:45 uur in de Augustijnenkerk in Dordrecht.

Zondag 24 september: Traditie en Vernieuwing

KAMPEN - In 2017 bestaat het Goylants Kamerkoor vijftig jaar, en dat vieren ze natuurlijk met een concert! In de voor hen zo vertrouwde Buitenkerk in Kampen geniet je op zondagmiddag van klassiekers en splinternieuwe liederen die speciaal voor de gelegenheid zijn gecomponeerd. Blaaskwintet Dwarl begeleidt het koor.
Bezoek Traditie en Vernieuwing op zondag 24 september van 15:45 uur tot 17:00 uur in de Buitenkerk in Kampen.


 Laatst gewijzigd: 20-09-17 - Geplaatst: 31-08-17