Christelijke Muziek en Concertagenda

Israel Houghton opnieuw naar Nederland

Aanbiddingsleider op verzoek weer terug

24-01-13

Na het grote succes van voorgaande keren komt de populaire zanger Israel Houghton weer met zijn band ‘New Breed’ naar Nederland. Op 31 mei treedt hij op in de Amstelhal@Borchland.

Na zijn vorige optredens werd er nog lang gepraat over de bijzondere avonden. Op verzoek van heel veel mensen komt hij terug.

LET OP!!! Doordat de kaartjes vroeg uitverkocht waren, heeft de organisatie besloten de locatie te veranderen, zodat meer mensen kunnen genieten van het concert. Het concert is niet in Aalsmeerderbrug, maar in de Amstelhal@Borchland.

Zanger met passie

Een tomeloze energie, een enorm enthousiasme, maar vooral passie. Zo kun je de populaire aanbiddingsleider Israel Houghton beschrijven. Hij werd bekend van songs zoals ‘Friend of God’ en ‘Say So’. Deze laatste is in Nederland uitgevoerd door de Ronduit Praise Band.

Hoogstaand muzikant

Zijn uitgebreide begeleidingsband en zijn schitterende nummers staan garant voor een onvergetelijk muzikale avond. Weinig artiesten zijn zo veelzijdig en kwalitatief hoogstaand als deze muzikanten! Houghton is onderscheiden met diverse Dove en Grammy Awards. Israel Houghton vierde onlangs immers een decennium-jubileum en met zijn nieuwe live cd ‘Jesus At The Centre’ is er des te meer reden om deze bevlogen artiest te (her)ontdekken!

De avond met Israel Houghton en New Breed komt tot stand dankzij een samenwerking tussen evenementenorganisatie Events4Christ en de New Song gemeente in Amsterdam. In onze concertagenda staat meer informatie over het concert.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Veenendaal. Zoek tips voor een dagje uit in .

 Laatst gewijzigd: 08-04-13 - Geplaatst: 24-01-13