Christelijke Muziek en Concertagenda

Live-uitzending meezing-event de Meezing Messiah

De Meezing Messiah in je eigen woonkamer

Van onze redacteur Redmar Smit

13-12-12

Op vrijdag 14 december is er in de Jacobuskerk in Enschede een uniek evenement: het meezing-event de 'Meezing Messiah'. Na het succes van vorig jaar organiseert de Nationale Reisopera opnieuw en voor het laatst dit unieke evenement, waarin zangliefhebbers kunnen meezingen met Händels beroemde oratorium. De live-uitzending van de Meezing Messiah wordt aangeboden door de Provincie Overijssel.

Wilt u het meezing event graag meemaken, maar bent u niet in de gelegenheid om naar één van de twee concerten te komen? Volg dan hier de Meezing Messiah live in uw eigen woonkamer, onderweg of vanuit welke locatie u dan ook wenst. De streamer staat onderaan de pagina en start zodra de uitzending begint.

Live-uitzending

De live-uitzending start op vrijdag 14 december om 19.45 uur. De uitvoering van de Meezing Messiah begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22:45 uur. Meepraten over de uitzending? Gebruik op Twitter #meezingmessiah of chat mee op de website van Jij en Overijssel. Tevens is daar meer informatie over de Meezing Messiah te vinden.

Inspirerend filmpje

Weet u het nog niet zeker? Meezingen of meekijken? Bekijk dan hieronder het inspirerende filmpje.



Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Veenendaal. Zoek tips voor een dagje uit in Utrecht.

 Laatst gewijzigd: 13-12-12 - Geplaatst: 13-12-12