Christelijke Muziek en Concertagenda

Brian Doerksen en Kees Kraayenoord toeren samen

Zanger presenteert samen met Brian Doerksen ‘Running into Love’

Van onze redacteur Redmar Smit

17-06-12

Het duurt nog even, maar in oktober komt er weer een te gekke concerttour. Twee populaire aanbiddingleiders staan in vier plaatsen op het podium. Kees Kraayenoord en Brian Doerksen verzorgen samen een onvergetelijke avond vol aanbidding. De tour heet ‘Running into Love Tour’, naar het gelijknamige album.

De combinatie van deze twee artiesten vloeit voort uit een persoonlijk contact tussen de twee. De twee spraken samen al langer over hun verlangen om samen te toeren.

Ze hebben er zin in

“Ik bewonder Brian’s eerlijke en oprechte stijl al jaren”, vertelt Kees Kraayenoord. “Zijn nummers schrijft hij vanuit zijn eigen bewondering voor de ongelooflijke grootheid van Gods genade. Dat raakt mij keer op keer in mijn hart.”

Andersom is Brian Doerksen ook vereerd om op te treden met Kees. “Geweldig dat ik niet alleen met mijn band op het podium sta, maar samen met Kees het Nederlandse publiek ontmoet.”

Saviors Song

Onlangs bracht Kees Kraayenoord een nieuw album uit met stevige songs, maar ook ingetogen nummers. De cd is internationaal uitgebracht, en mede daardoor zette Tim Hughes het nummer ‘Saviors Song’ ook op zijn album.

In onze concertagenda vind je de data die zeker in je agenda moeten staan. Vind daar ook meer algemene informatie over de concerttour.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Veenendaal. Zoek tips voor een dagje uit in Utrecht.

 Laatst gewijzigd: 13-06-12 - Geplaatst: 13-06-12