Christelijke Muziek en Concertagenda

Ga mee op reis met Martin Mans

Beleef een unieke concerttour in Parijs

Van onze redacteur Redmar Smit

07-06-12

Wie wil er mee op reis met Martin Mans? Drie dagen lang genieten op een schitterende locatie van de mooiste concerten van diverse koren. Gegarandeerd kippenvelmomenten. Dat kan! Beleef samen met Martin Mans en een aantal koren een paar spetterende dagen in Parijs.

2013 wordt een bijzonder muzikaal jaar voor Martin Mans. Hij treft op dit moment samen met diverse koren voorbereidingen voor een concerttour in Parijs. De muzikanten geven de concerten op bijzondere locaties. Zo zijn er concerten in de Notre Dame, St. Eustache en een concert in de Basilique-cathédrale de Saint-Denis de eerste gotische kerk die gebouwd werd, met het oudste Cavaillé-Coll orgel. In deze basiliek zijn alle Franse koningen begraven.

Een gevarieerd programma De koren die hun liederen ten gehore brengen zijn onder andere Vocalgroep VOICE, Zaans Interkerkelijk Mannenkoor, Chr. Waddinxveens Mannenkoor de Gouwestem, The Martin Mans Formation en de Martin Mans Band. Natuurlijk verzorgt Martin Mans zelf ook een orgelconcert. Dit doet hij op het wereldberoemde van de Heuvel orgel. De koren hebben elk hun eigen repertoire. Het belooft een zeer afwisselend muziekspektakel te worden. Stijlen als klassiek, licht-klassiek, gospel, eigentijdse en religieuze muziek passeren de revue.

Leuke uitjes

De reis heeft grotendeels te maken met muziek, maar leuke uitjes ontbreken niet. Op de eerste dag maakt het hele gezelschap gezamenlijk een boottocht over de Seine. Op de tweede dag maakt de groep een grote tour door Parijs (Grand Tour de Paris) onder leiding van een ervaren en deskundige Nederlandse gidsen. Op de laatste dag is er een bezoek aan Montmartre met Place du Tertre en de Sacre Coeur basiliek.

Ga gezellig mee!

Enthousiast geworden? Opgeven is eenvoudig. Bel naar 043-325 84 84, de papieren stuurt de organisatie dan vervolgens op. De reis kost 259,- euro. Kijk hier wat daar allemaal bij in begrepen is. De reis begint op donderdag 16 mei en duurt tot zaterdag 18 mei 2013.

Meer informatie staat op de website van Martin Mans

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 07-06-12 - Geplaatst: 07-06-12