Christelijke Muziek en Concertagenda

Wim Grandia vervangt Martin Brand

“Er zijn positieve ontwikkelingen in de gezondheid van Martin”

Van onze redacteur Redmar Smit

06-06-12

De EO heeft een vervanger gevonden voor de toespraak die eigenlijk Martin Brand zou doen. De 32-jarig zanger en spreker Martin Brand kreeg zondag onverwachts een hartstilstand. Wim Grandia neemt zijn taak over en spreekt over het thema ‘MADE FOR YOU’.

Tienduizenden jongeren kijken al maanden uit naar het grote feest in GelreDome: de EO-Jongerendag. De feestvreugde verstomde deels door het vreselijke nieuws van zanger en spreker Martin Brand. De zanger ontwaakte gisteren uit zijn coma en de vooruitzichten lijken vooralsnog positief. Hij herkende mensen en sprak met hen. Hij vroeg zelfs naar zijn vrouw. De EO leeft intens mee en er wordt veel gebeden voor zijn familie.

MADE FOR YOU: een mooie betekenis

Wim Grandia vindt het vreselijk voor Martin en zijn jonge gezinnetje. “Ik weet uit mijn eigen leven dat het soms anders loopt dan je hoopt. Gelukkig zijn er positieve ontwikkelingen in de gezondheid van Martin. Ik ging zelf direct aan de slag met het thema ‘MADE FOR YOU’. Ik ontdekte dat het mooie betekenissen heeft, zoals You met een hoofdletter. Wij zijn gemaakt voor God. Als je dat ontdekt in je leven, kom je echt tot bloei.”

Een echte EO’er

De vervanger van Martin, Wim Grandia, werkte jarenlang bij de EO en sprak drie keer eerder op de EO-Jongerendag. In 2006 werd hij voorganger van een evangelische gemeente in Dordrecht. Hij was als spreker en aanbiddingsleider verbonden aan de Ronduit-activiteiten en betrokken bij de organisatie van de EO-Jongerendag.

Klik hier voor het vorige bericht over het nieuws rondom de hartstilstand van Martin Brand.

Vind de actuele ontwikkelingen rond zijn gezondheid op zijn website.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 06-06-12