Christelijke Muziek en Concertagenda

Weer een lid van metalband Korn bekeerd

Na Brian 'Head' Welch ook bassist Reggie 'Fieldy' Arvizu christen geworden

Van onze redacteur Jeanine Veen

08-05-09

Brian veroorzaakte heel wat opschudding door zich in 2005 te bekeren en vervolgens ook te stoppen met de band Korn. De overig bandleden namen hem dit niet in dank af en ook de media viel over hem heen. Maar tot ieders verrassing heeft nu ook bassist Reggie zich bekeerd.

Leegte

Net als Brian schreef Reggie een boek "Got The Life" over zijn bekering en het echte leven in de metalband Korn. Dat bestond vooral uit sex en drugs en de leegte die hier uit spreekt is onbeschrijfelijk. Hoewel Brian na zijn bekering de band verliet, besloot Reggie te blijven spelen hoewel hij net als Brian met een soloproject bezig is.

Soloproject

Na zijn boek "Save Me From Myself" heeft hij een gelijknamige cd opgenomen en gaat hij binnenkort ook toeren. Reggie is na Korn een nieuwe band begonnen, Stilwell, met onder andere de drummer van P.O.D. Hun nieuwe album 'Surrounded By Liars' zal binnenkort uitkomen.

Interview

Op de website van NewReleaseTuesday kun je het complete interview met Reggie lezen. Hoe hij tot bekering kwam, hoe zijn leven was en nu is en hoe hij zijn leven in Korn nu invult. Ook wordt er wat verteld over zijn boek.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda


 Laatst gewijzigd: 08-05-09 - Geplaatst: 08-05-09