Christelijke Muziek en Concertagenda

Debuut-cd Willemijn voor burgemeester

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

15-02-07

De Urker burgemeester Kroon ontvangt donderdagmiddag uit handen van de 10-jarige Willemijn haar eerste cd/dvd 'Hoger dan de blauwe luchten'. De dvd is een afwisseling van christelijke kinderliedjes met korte verhalen van de zangeres.

“Het unieke aan deze dvd is dat Willemijn, in de Urker klederdracht, tussen de tweeëntwintig nummers korte verhaaltjes vertelt over Urk en de bezienswaardigheden. Deze mooie plekjes van Urk komen ook weer terug in de opnamelocaties van de muzieknummers”, aldus producent TV Coach Producties. Het is de eerste cd/dvd van de 10-jarige Willemijn de Munnik, wel zong ze eerder mee met een dvd van het Urker Mannenkoor Hallelujah. Ook stond ze op 9-jarige leeftijd al op het podium van muziekcentrum Vredenburg in Utrecht. Vanmiddag neemt burgervader Kroon de debuut-cd in ontvangst van de zangeres zelf.

't Fuurtje

Volgens TV Coach Producties zijn de nummers op een unieke manier gepresenteerd. De opnamen zijn gemaakt in en om Urk. Zo zingt de jonge zangeres het nummer 'Wat de toekomst brenge moge' op de stormkering 't Fuurtje in het vissersdorp. “Kaarsjes in de nacht is een lieflijke Willemijn zingend tussen honderden kaarsjes, opgenomen in het Kerkje aan Zee. Heel vrolijk en speels daarentegen is het samen met Henk Brouwer gezongen Hossana, in de Hoge, dat in de haven werd opgenomen.”

Bariton

Bariton Henk Brouwer zingt enkele duetten met Willemijn. Ook de producers Bert Moll, Gerard de Graaff en Claudia Wehnes leverden een bijdrage aan de productie van de debuut-cd van de zangeres.

Bestel cd Willemijn met Urker Mannenkoor Hallelujah 'Hoger dan de blauwe luchten'

Beluister fragmenten van de cd/dvd

Website Willemijn

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

anoniem - ma 21-09-09 11:56:42
Heel goed, dat is in ieder geval beter als elly en rikkert liedjes, deze cd is erg mooi, en het is goed om te zingen tot Zijn(van de Heere) eer, en het is heel goed te begrijpen voor de kinderen, ga zo door!!!groetjes


annesophie geerman - di 19-05-09 19:03:09
ze moet niet te langzaam/snel zingen


........ - di 20-01-09 19:41:33
ik vind dat willemijn mooi kan zingen, maar ik vind wel dat je daar niet mee te koop hoef te lopen!! eigenlijk doet zij hetzelfde als popzangers, maar dan alleen zingt zij versjes over God!! maar nu vereer je een mens, en een mens moet niet de eer krijgen, maar GOD!!!!


myrthe - do 13-11-08 12:36:59
ik vind dit Godonterend en mensverheerlijking! God wordt niet groot gemaakt maar Willemijn. en Willemijn is God niet...


mathilde - di 28-10-08 19:34:50
super mooi kheb de nieuwe dvd van je!!


corlien kraijenoord - za 11-10-08 18:36:22
ik vind dat je heel mooi zingen kan!!!!! ik woon in katwijk maar we hebben bijna alle cd's van jou!!


maartje - di 22-07-08 13:44:09
ik vind dat willemijn mooi kan zingen, in de tweede cd zong ze nog mooier en de dvd vind ik erg leuk ik wou dat ik ook zo kon zingen. gr maartje


willemien - ma 05-03-07 16:46:19
ik heb op internet de mp3 geluister en ik vind het prachtig alleen ze moet wat langer zijn


Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Urk. Zoek tips voor een dagje uit in Flevoland.

 Laatst gewijzigd: 24-02-07 - Geplaatst: 15-02-07