Christelijke Muziek en Concertagenda

Soul Survivor Festival

Van onze redacteur Annette Schimmel

10-03-06

Vijf dagen vol aanbidding, gebed, inspiratie en actie. Dat is waar het Soul Survivor Festival om draait. Van 29 april tot en met 3 mei staat Strand Nulde in Putten vol met tenten waarin verschillende diensten worden gehouden, waar de festivalbezoekers seminars kunnen volgen en waar concerten tot in de late uurtjes doorgaan.

Programma

Het Soul Survivor Festival heeft een vol programma waardoor er altijd iets te doen is. 's Ochtends en 's avonds zijn er celebrations. 's Ochtends (heel) vroeg en 's middags seminars. Op de middag kan iedereen zich uitleven in het sportprogramma en 's avonds springen bij verschillende concerten tot in de late uurtjes.
Sprekers zijn dit jaar onder andere Mike Pilavachi, Daniƫl Hoogteijling en David Ruis. Aanbidding neemt tijdens het festival een grote plaats in.
Ieder jaar wordt er voor een seminarprogramma gezorgd. Voor jeugdleiders is er een aparte tent met seminars over leiderschap en jongerenwerk.

Soul Survivor

Soul Survivor is een organisatie van jongeren die ervoor leven om meer van God in Nederland te zien. Soul Surivor organiseert verschillende evenementen, zendingsreizen, bouwt netwerken en geeft relevante producten uit. Alles is erop gericht jongeren aan te moedigen om verder te zoeken naar Gods roeping en naar wegen om die roeping uit te leven.


 Laatst gewijzigd: 09-03-06 - Geplaatst: 09-03-06