Christelijke Muziek & Concertagenda

Koor&Samenzang avond met Urker Gemengd Koor Immanuel Lunteren, Gelderland


Naam:
Koor&Samenzang avond met Urker Gemengd Koor Immanuel
Datum:
10 februari 2024

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
2000u - 2130u
Omschrijving:

Zaterdagavond 10 februari zal er een benefietconcert worden georganiseerd in de Bethelkerk in Lunteren. Met dit concert wil de organisatie realiseren dat Stichting Denbi uit Lunteren een bloedanalyse machine kan aankopen. Aan dit benefietconcert werkt het Urker Gemengd Koor Immanuel mee. Dit koor bestaat uit 80 leden en staat sinds 1997 onder leiding van Harm Hoeve. Binnen het grote aanbod van koren van Urk neemt het Urker Gemengd Koor "IMMANUEL" een unieke plaats in. Zij zingen overwegend Nederlandstalige geestelijke muziek, met af en toe een Engelstalig gezang in het repertoire. Van traditionele psalmbewerkingen tot opwekkingsliederen. Van klassiek tot gospel.
Het koor heeft, in haar ruim 40-jarig bestaan, een goede reputatie opgebouwd door haar frisse manier van zingen. Naast de veelvuldige optredens in binnen- en buitenland heeft het koor ook bekendheid gekregen door optredens voor radio en televisie. Maar ook door de verschillende CD's die zijn uitgebracht.

Het orgel wordt bespeeld door Jorrit Woudt en de piano door Jan Lenselink. Maurice van Dijk zal op de trompet spelen. Ds R. de Jong zal een verbindend woord verzorgen deze avond. Het programma deze avond zal bestaan uit koorzang, maar ook samenzang en samenzang met het koor. Er is gekozen voor een programma met een sterke verbinding vanuit de psalmen.



De avond wordt georganiseerd door Stichting Culturele Muzikale Activiteiten Flevoland. Een stichting die zich inzet tot behoud van de vele orgels die Nederland rijk is. Dit doet men door het organiseren van orgelconcerten, maar ook door het organiseren van samenzangavonden waarbij de opbrengst bestemd is voor een goed doel.

Tickets met korting voor deze avond zijn te koop via de website van de stichting: www.scmaf.nl/evenementen. Het is ook mogelijk om tickets aan de deur te kopen deze avond.

Adres:
De Haverkamp 1
Postcode:
6741 PM
Plaats:
Lunteren (Boek overnachting in Lunteren)
Dagje uit in Lunteren | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang

Uitvoerenden:
Urker Gemengd Koor Immanuel
Harm Hoeve
Jorrit Woudt
Jan Lenselink
Maurice van Dijk

Entreeprijs:
€ 12,50


Internetadres:
http://www.scmaf.nl/evenementen
Email adres:
info apenstaartje scmaf.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Gert van Hoef.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2024-02-01 10:56:17

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar