Christelijke Muziek & Concertagenda

Voorjaarsconcert ASAF Papendrecht, Zuid-Holland


Naam:
Voorjaarsconcert ASAF
Datum:
22 maart 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

Voorjaarsconcert zaterdag 22 maart
Op zaterdag 22 maart hoopt het Christelijk Gemengd Koor Asaf uit Papendrecht onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen van zich te laten horen tijdens een concert in de Bethlehemkerk in Papendrecht. Samen met het Christelijk Gemengd Koor Immanuël uit Katwijk o.l.v. dirigent Peter Burger zullen zij een gevarieerd programma brengen. De avond zal bestaan uit koorzang en samenzang waarbij het orgel bespeeld zal worden door de bekende organist Marco den Toom. Ook zullen beide koren enkele liederen gezamenlijk zingen.
Het concert begint om 20.00 uur en de kerk is open vanaf 19.30 uur. In de voorverkoop zijn de toegangskaarten verkrijgbaar via de koorleden en via reservering@asafpapendrecht.nl voor € 5,00. Aan de kerk betaalt u € 7,50 voor uw toegangskaartje. Voor kinderen tot en met 12 jaar zijn is de toegang gratis.
Op maandag 24 maart is er een Open repetitie-avond. De Open repetitie-avond staat in het teken van kennismaking, voor een ieder die eens een keer de sfeer van een koorrepetitie wil proeven. Vooral mannen nodigen wij uit om eens een kijkje te komen nemen en te ervaren hoe een lied wordt ingestudeerd onder de vakkundige en enthouiaste leiding van Hans van Blijderveen. Uiteraard zijn ook dames die van zingen houden van harte welkom! Asaf repeteert op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de bovenzaal van Hervormd Centrum De Ark, Rubensstraat 35 te Papendrecht.
Wij hopen u te mogen ontmoeten tijdens het concert en/of op de Open repetitie-avond!

Adres:
Bethlehemkerk van der palmstraat 1
Postcode:
3351HA
Plaats:
Papendrecht (Boek overnachting in Papendrecht)
Dagje uit in Papendrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Meerdere koren


Entreeprijs volwassenen:
€ 7,50
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.asafpapendrecht.nl
Email adres:
reservering apenstaartje asafpapendrecht.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Christelijk Gemengd Koor Asaf.

Kaarten:
5,00 voorverkoop 7,50 aan kerk

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-03-17 19:41:06

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar