Christelijke Muziek & Concertagenda

Passie en Paasconcert Elburg, Gelderland


Naam:
Passie en Paasconcert
Datum:
31 maart 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:30u
Omschrijving:

Passie- en paasconcert Chr. Mannenkoor ’t Harde e.o.
’t HARDE - Op zat. 31 maart organiseert het Mannenkoor ’t Harde weer een Passie- en Paasconcert in de Grote of st. Nicolaaskerk te Elburg. Het concert, wat helemaal in het teken zal staan van het lijden, sterven en de opstanding van Jezus Christus, zal naast het Mannenkoor qua bezetting compleet worden gemaakt door medewerking van het gem. Hervormd Kerkkoor uit Rijssen . Dit is de eerste keer dat beide koren op deze manier samenwerken . Het Hervormd Kerkkoor heeft grote bekendheid in haar regio en geeft regelmatig concerten. Dat met de bezetting van deze koren op deze avond weer een prachtconcert mag worden verwacht komt ook door de medewerking van Johan van de Graaf op piano, Corrie Wielink (bekend van Duo Friends) op viool, en Willem Veldkamp op synthesizer. Genoemde instrumentalisten zullen de koorwerken op een orkestrale manier begeleiden en omlijsten. Hiernaast zullen de solopartijen worden gezongen door koorsolist Evert Ponstein Dit alles, gezet in een programma wat is samengesteld door dirigent Henk v.d. Maten, zal garant staan voor een indrukwekkende avond. U bent van harte welkom.

Adres:
st.Nicolaas of grote kerk Elburg
Postcode:
8081
Plaats:
Elburg (Boek overnachting in Elburg)
Dagje uit in Elburg | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Pasen
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Mannenkoor 't Harde e.o. i.s.m. Gem. Herv.Kerkkoor uit Rijssen, m.m.v. Johan v.d. Graaf, Piano Corrie Wielink, viool Willem Veltkamp, synthesyzer en Bariton Evert Ponstein.

Entreeprijs volwassenen:
€ 9,00
Entreeprijs kinderen:
€ 1,00


Internetadres:
http://www.cmktharde.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Chr.Mannenkoor't Harde e.o..
Telefoon:
0525 683628

Kaarten:
Bij ingang van de kerk

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-02-09 16:40:03

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar