Christelijke Muziek en Concertagenda

Delirious nog één keer naar Nederland

Band geeft afscheidsconcert in Den Haag

Van onze redacteur Jeanine Veen

14-10-08

Zoals je misschien wel gelezen hebt op deze website, gaat Delirious eind 2009 stoppen als band. Dat is behoorlijk wat als je bedenkt dat de band in vijftien jaar tijd veertien albums heeft uitgebracht en meer dan duizend shows heeft gedaan. Naast dit slechte nieuws brengt de band op hun site gelukkig ook goed nieuws, de komende elf maanden zullen de jongens gelukkig nog wel optreden. En het allerbeste nieuws is dat ze dat ook hier in Nederland gaan doen!

Majesty

Delirious heeft al meerdere keren in Nederland opgetreden, onder meer op Winter Wonder Rock, Soul Survivor, de EO-jongerendag en het Xnoizz Flevo Festival. Daarnaast is deze band het brein achter geniale nummers als 'History Maker', 'Deeper' en 'Majesty' en hebben ze een groot concert gegeven samen met Hillsong onder de naam ‘(UP) Unified: Praise’.

Uitverkocht...

Op 3 december zal Delirious in de Sionkerk in Den Haag een optreden en een seminar geven. Hoewel dit pas over anderhalve maand is, is het concert nu al uitverkocht! Er zijn helaas alleen nog kaarten beschikbaar voor de seminar.

Online christelijke muziek kopen

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

gerlina - vr 28-11-08 18:42:33
wat jammer, wij zijn al jaren grote fans en hadden graag de kans gekregen naar een afscheidsconcert te kunnen. Is er geen moglijkheid voor nog een concert, bijv. in Gelredome, zodat meer mensen de kans krijgen nog één keer te genieten en vooral God groot te maken tijdens een live-concert?


Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Den Haag. Zoek tips voor een dagje uit in Zuid-Holland.

 Laatst gewijzigd: 14-10-08 - Geplaatst: 14-10-08