Christelijke Muziek en Concertagenda

Gospel Boulevard is jarig

Jubileumconcert op zondag 27 juni te Zwolle

Van onze redacteur Joëlle Kole

18-06-10

Inmiddels is het al weer tien jaar geleden dat Gerrit aan 't Goor en André Bijleveld het backgospelkoor Gospel Boulevard oprichtten. In die periode bracht het swingende koor een aantal cd's uit en gaf natuurlijk vele concerten. Om het tienjarig bestaan te vieren is in juni een groot jubileumconcert in Zwolle.

Gospel Boulevard

Oprichters Gerrit aan 't Goor en André Bijleveld hadden tien jaar geleden de ambitie om een nieuw koor te starten. Het zou een semi-professioneel koor worden dat onvervalste black gospel ten gehore moest brengen. In 2000 was het koor een feit. Door middel van auditie wordt het niveau van het koor hoog gehouden. Binnen korte tijd verwierf Gospel Boulevard bekendheid en werkte het koor mee aan diverse optredens. Bekende (oud-) zangers en zangeressen zijn onder andere Sharon Kips, Suzanna Fields en William Wixley.

Jubileumconcert

Om het 10-jarig bestaan te vieren is er op 27 juni een jubileumconcert in Zwolle. Dit wordt samen met de Vrije Evangelisatie Zwolle georganiseerd. Tijdens het concert blikt het koor terug op haar hoogtepunten, maar er staat ook veel nieuw materiaal op het programma. De avond wordt gehouden in de WRZV hallen aan de Buitengasthuisstraat 8 in Zwolle. Het programma start om 19:30 en de entree is gratis.


 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 18-06-10