Christelijke Muziek en Concertagenda

Casting Crowns komt naar Nederland

Op 1 juni 2017 staat Casting Crowns in Ahoy

Van onze redacteur Eline Verhoef

27-12-16

Casting Crowns reist af naar Nederland! De razend populaire christelijke rockband staat op 1 juni 2017 in Ahoy Rotterdam en zingt voornamelijk nummers van de nieuwe cd 'The Very Next Thing'. Inmiddels is de kaartverkoop gestart.

Slechts één keer eerder trad de band in Nederland op, dat was tijdens de EO-jongerendag van 2012. Onder andere vanwege een tumor op de nier van leadzanger Mark Hall was het lastig om de band naar Nederland te halen. Gelukkig gaat het nu weer goed met de zanger.

Voice of Truth

Casting Crowns is onder andere bekend van nummers als 'Who Am I' en 'Voice of Truth' waarmee ze record na record verbraken. De populaire band spreekt vooral aan vanwege de herkenbare en inspirerende songteksten.

Concert 1 juni 2017

Als je bij het optreden wilt zijn op 1 juni 2017 in Rotterdam, kun je kaartjes bestellen via Events4Christ. Tijdens de vroege voorverkoop waren de kaartjes binnen een dag uitverkocht, maar gelukkig zijn er na 1 januari nog meer Early Bird- tickets verkrijgbaar. Mocht je dan weer misgrijpen, is er op 15 maart nog de reguliere voorverkoop.

Foto: Creative Commons - Lorle


 Laatst gewijzigd: 27-12-16 - Geplaatst: 23-12-16