Christelijke Muziek en Concertagenda

Overal muziek op de nieuwe beurs Leven en Geloven

Van onze redacteur Tineke Smits

30-10-13

De nieuwe beurs Leven en Geloven is een evenement vol inspiratie. Er er is heel veel muziek te horen!

Zingeving en ontmoeting

Op 1 en 2 november wordt de beurs Leven en Geloven gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Een beurs die christenen wil inspireren. Voor iedereen die zoekt naar ontmoeting, nieuwe kennis, muziek en zingeving is er iets te vinden. Door middel van workshops, presentaties, lezingen, talkshows, debatten en muzikale optredens, worden de bezoekers aan het denken gezet over hun geloof in deze tijd.

Er zijn diverse optredens te horen tijdens de beurs, onder meer van Gerald Troost en Rob Favier. Ook is er voor de liefhebbers een (kerk)muzikale workshop van de PThU.

Bekende namen

Leven en Geloven, een beurs en een evenement ineen, wordt versterkt door de inzet van veel bekende en minder bekende namen, zoals Andries Knevel en Thijs van den Brink, Arjet Borger, Arenda Haasnoot, Herman Selderhuis, Arie de Rover en Jaco Klamer. Leven en Geloven wil een inspirerende plek zijn, waar niet alleen problemen worden besproken, maar ook goede vragen gesteld worden, over het leven van alledag. Leven & Geloven is een onafhankelijke beurs, niet gebonden aan een specifieke kerk of levensbeschouwelijke organisatie.

Kaarten bestellen

De beurs is gratis te bezoeken voor jongeren tot achttien jaar en studenten. Volwassenen betalen 5,50 euro. Kaarten bestellen kan hier.


 Laatst gewijzigd: 30-10-13 - Geplaatst: 30-10-13