Christelijke Muziek & Concertagenda

Bob van der Ent en Daniël Kramer Amersfoort, Utrecht


Naam:
Bob van der Ent en Daniël Kramer
Datum:
14 juni 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
11:30u - 13:00u
Omschrijving:

Menigeen kent de Mannenzaal alleen van de zomermaanden, als Levende Historie er speelt. De Mannenzaal wordt echter sinds kort geëxploiteerd en er zullen vanaf heden met regelmaat concerten georganiseerd gaan worden, waaronder een klassieke kamermuziekserie getiteld “Mannenzaal Klassiek”. Op zondag 14 juni a.s. om 11.30 uur vindt het eerste concert in deze serie plaats, georganiseerd door programmeur Bob Kauffmann, ook bekend van de Muurhuizenconcerten die hij jarenlang in Flehite organiseerde.

Violist Bob van der Ent en pianist Daniël Kramer geven een recital, dat uw zondag tot een memorabele dag zal maken. En dat in de zeer aangename ambiance van een middeleeuwse kapel, die de uitstraling heeft van een gezellige huiskamer en de akoestiek van een concertzaal.

Daniël en Bob behoren tot de top van het muzikale talent in Nederland en treden regelmatig samen op met een gevarieerde keuze uit het repertoire voor viool en piano. Met trots presenteren zij een programma met werk van Mozart, Fauré, Léon Orthel, Ton de Leeuw en Ravel.

Beide musici hebben gestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam, vele masterclasses gevolgd bij de groten der aarde en zijn onderscheiden bij diverse nationale (Christina, Oscar Back) en internationale concoursen.

Bob van der Ent heeft onlangs een veelgeprezen CD uitgegeven met alle capriccio's van Paganini en van Daniël Kramer komt zeer binnenkort alweer een vijfde CD uit, met de bijzondere combinatie zang, saxofoon en piano, getiteld 'café Dansant'.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Graag reserveren via email: info@mannenzaal.nl of tel. 06-30409578.

Adres:
Westsingel 47
Postcode:
3811 BB
Plaats:
Amersfoort (Boek overnachting in Amersfoort)
Dagje uit in Amersfoort | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Klassiek
Doelgroep:
Volwassenen

Uitvoerenden:
Bob v.d. Ent en Daniël Kramer

Entreeprijs volwassenen:
€ 12,50
Entreeprijs kinderen:
€ 12,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Nee

Internetadres:
http://www.mannenzaal.nl
Email adres:
info apenstaartje mannenzaal.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Bob van der Ent en Daniël Kramer.
Telefoon:
0630409578

Kaarten:
reserveren via info@mannenzaal.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-06-07 10:49:29

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar