Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstfantasieën Harm Hoeve Hasselt, Overijssel


Naam:
Kerstfantasieën Harm Hoeve
Datum:
6 december 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:15u
http://youtu.be/ifoEcs-RFkI
Omschrijving:

Op zaterdag 6 december geeft Harm Hoeve het jaarlijkse kerstconcert op het orgel van de Grote Kerk in Hasselt. De avond begint om 20:00 uur en zal ongeveer een uur duren. Door de goede akoestiek van het kerkgebouw en de prachtige klank van het orgel is deze kerk een perfecte locatie voor dit sfeervolle concert.

Het toegankelijke programma bestaat uit diverse fantasieën over geliefde en bekende kerstliederen. Van Jan Zwart wordt Kerstsuite I gespeeld met daarin verwerkt de bekende klokjesvariatie over "Stille Nacht". Onder de titel "Kerst in Frankrijk" worden variaties over "Midden in de winternacht" en een mars van Dubois over de drie wijzen uit het Oosten ten gehore gebracht. Ook een blokje "Kerst met Bach" staat op het gevarieerde programma: een verstilde pastorale, een vrolijk concerto en een variatie over Bach's melodie "Ik kniel aan Uwe kribbe neer". De vele mogelijkheden van het orgel zal Harm Hoeve ook laten horen in een aantal eigen kerstfantasieën. Het programma wordt besloten met samenzang.

Op zaterdag 3 januari is Harm Hoeve ook in Hasselt te beluisteren. Hij geeft dan het traditionele nieuwjaarsconcert met verzoeknummers. Verzoeknummers voor dit concert kunt u opgeven via info@harmhoeve.nl

Adres:
Markt 8
Postcode:
8061GG
Plaats:
Hasselt (Boek overnachting in Hasselt)
Dagje uit in Hasselt | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Kerst
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Instrumentaal


Entreeprijs volwassenen:
€ 7,50
Entreeprijs kinderen:
€ 3,50


Internetadres:
http://www.harmhoeve.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Harm Hoeve.
Telefoon:
038-4772426


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-11-27 15:11:18

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar