Christelijke Muziek & Concertagenda

Paasconcert Pniëlkoor& The Psalm Project Veenendaal, Utrecht


Naam:
Paasconcert Pniëlkoor& The Psalm Project
Datum:
12 april 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.30u - 21.00u
Omschrijving:

Paasconcert Pniëlkoor & The Psalm Project
De Pniëlkerk in Veenendaal aan de Ghandistraat 2 in Veenendaal is op zaterdag 12 april het decor van een bijzonder Paasconcert. Het Pniëlkoor treedt dan op, samen met “The Psalm Project” die inmiddels internationale bekendheid geniet. Het concert begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

The Psalm Project is een muzikaal project waarbij de Psalmen in een nieuw en eigentijds jasje zijn gestoken. Er worden andere harmonieën gebruikt en de bijzondere ritmes en maatsoorten zorgen voor een nieuw muzikaal geluid. Het moderne karakter wordt versterkt door de vele instrumenten die worden gebruikt. Wie alleen een orgel verwacht zit verkeerd in de Pniëlkerk. Toch is er een feest van herkenning! De zangers van The Psalm Project zijn Ariën Vink, Suzanne van der Velde en Miranda de Vlieger. Het project staat onder leiding van Eelco Vos, violiste Magdalena Karas en muzikale duizendpoot Luca Genta.

Het gemengde Pniëlkoor uit Veenendaal heeft voor de 12e april een aantrekkelijk progamma samengesteld met verrassende Paasliederen. Het Pniëlkoor staat omder leiding van Willem Harold Boog. Dit Paasconcert belooft een bijzondere muzikale avond te worden door de combinatie van een traditioneler koor met het gospel getinte Psalm Project. Het Pniëlkoor voert een aantal liederen samen met The Psalm Project uit, waaronder het bekende “Zie hoe Jezus lijdt voor mij” van gospelformatie “ Sela.”

Adres:
Ghandistraat 2
Postcode:
3900AR
Plaats:
Veenendaal (Boek overnachting in Veenendaal)
Dagje uit in Veenendaal | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Pasen
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Koor
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Pniëlkoor en The Psalm Project

Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.pnielkoor.nl
Email adres:
frans12henny apenstaartje kpnplanet.nl
Meer concerten:
Alle concerten van The Psalm Project.
Telefoon:
06 12288981


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-03-15 20:16:06

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar