Christelijke Muziek & Concertagenda

“Nachtlicht-tour” met Matthijn Buwalda & InSalvation Meppel, Drenthe


Naam:
“Nachtlicht-tour” met Matthijn Buwalda & InSalvation
Datum:
20 maart 2010

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - u
Omschrijving:

Vrijdag 26 februari start de “Nachtlicht-tour”. In de Triomfatorkerk (Katwijk) laat Matthijn Buwalda behalve liedjes van zijn laatste cd “Hoog geëerd publiek” ook nieuw materiaal horen. Om 20.00 uur opent InSalvation de avond. Ook zij zullen nieuwe liedjes laten horen, maar zullen hun bekendere nummers niet achterwege laten. Kaarten zijn te koop via Interticket.nl

Nachtlicht
Matthijn vertelt: ‘We hebben deze tour ‘Nachtlicht’ genoemd, omdat dit de titel is van één van de belangrijkste liedjes van mijn laatste cd. Nachtlicht staat voor eerlijkheid, want de nacht kan confronterend zijn. Nachtlicht staat ook voor warmte, voor licht in de nacht. Als band hopen we de bezoekers mee te nemen op een reis vol liedjes. Langs stukjes nacht en stukjes licht. Liedjes over situaties die veranderen en over God, die niet verandert. Samen met InSalvation brengen we een avond vol eerlijke muziek.”

Samenwerking
Zangeres Thamara ken je misschien nog van de EO Jongerendag. Deze avond zal zij met InSalvation de avond openen. De band bereikt mensen in heel Europa met hun muziek. Ze brengen nieuw eigen materiaal, afgewisseld met bekende aanbiddingsliederen. “We komen elkaar al op veel plaatsen tegen, maar voor het eerst delen we nu het podium. Ik kijk uit naar de samenwerking met deze mensen vol passie!”, aldus Matthijn Buwalda.

Anders dan anders
Normaal gesproken komt er pas een tour als er een nieuwe cd is uitgekomen. Daar is deze keer bewust van afgeweken, vertelt Matthijn.

Adres:
Thorbeckelaan 73
Postcode:
7942
Plaats:
Meppel (Boek overnachting in Meppel)
Dagje uit in Meppel | Activiteiten Drenthe

Provincie:
Drenthe

Thema:
Anders
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Matthijn Buwalda & Insalvation

Entreeprijs:
€ 12,50


Internetadres:
http://www.interticket.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Matthijn Buwalda.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2010-02-02 10:32:10

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar