Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstevent "Kerst, van oud naar nieuw 2017" Zwolle, Overijssel


Naam:
Kerstevent "Kerst, van oud naar nieuw 2017"
Datum:
10 december 2017

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
15:30u - 22:00u

Omschrijving:

'KERST... van oud naar nieuw'. Om te laten zien, horen en ervaren dat het Bijbelse Kerstverhaal ook anno 2017 allesomvattend kan zijn. Dit nieuwe kerstfestijn met boeiende artiesten, puike muziek en schitterende omlijsting wordt gevierd op zondag 10 december 2017. En ook mooi meegenomen: laagdrempelig. Twee artiesten, die mee hebben gedaan van kijkcijferhits als The Voice, zullen die zondagmiddag en -avond in wijkcentrum De Bolder (Aa-landen, Zwolle) optreden: Marvin Kneefel en Pip Alblas, jonge artiesten met karakteristieke gouden stemmen. 's Middags is het programma volop afgestemd op jongeren. Ook Reni en Elisa Krijgsman, Eveline Cocu en Damascus Hiphop treden dan op.
Het avondprogramma is – meer nog dan in het middagprogramma (aanvang 15.30 uur) – gericht op jong én oud. Marvin en Pip treden ook dan op met band, maar 's avonds (aanvang 20.00 uur) zal tevens Rob Favier optreden. Hij maakte succesvolle theaterproducties, vult cd's en dvd's. Favier zal tijdens 'KERST... van oud naar nieuw' op eigentijdse wijze het kerstverhaal vertolken. De komst van Jezus op onze aarde wordt zo origineel en enthousiast gevierd, in de vurige hoop dat ook de bezoekers van oud naar nieuw gaan en als herboren dit feest verlaten.
Kaarten reserveren kan via de website http://www.kerstvanoudnaarnieuw.nl.

Adres:
Dobbe 29
Postcode:
8032JW
Plaats:
Zwolle (Overnachten in Zwolle)
Dagje uit en overnachten in Overijssel | Uitkalender Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
Nog onbekend


Internetadres:
http://www.kerstvanoudnaarnieuw.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Kerst van oud naar nieuw Event.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2017-10-05 23:09:22

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.