Christelijke Muziek en Concertagenda

Kerst met Don Moen in Nederland

Vier de aanloop naar Kerst in verwachting en aanbidding!

Van onze redacteur Redmar Smit

11-12-13

Kerstconcerten zijn er altijd ten overvloede. Toch komt er dit jaar een bijzonder kerstconcert met een internationale artiest. Aanbiddingleider Don Moen geeft drie prachtige kerstconcerten samen met Projectkoor The Choir Company.

Pure aanbidding met Kerst. Dat wordt genieten!

Een gewaardeerde terugkomst

Het is niet de eerste keer dat Don Moen naar Nederland komt. Hij was al eerder te gast in Holland en dat was met succes! Veel van zijn liederen worden ook gezongen in de kerk en zijn opgenomen in de Opwekkingsbundel, zoals ‘God Will Make A Way’. Don Moen zingt met een warme en rustige stem, en wekt daarmee sympathie op bij zijn luisteraars. Ook wordt hij gezien als één van de pioniers die moderne aanbiddingsmuziek bracht toen het nog geen algemeen geaccepteerd verschijnsel in de kerk van nu was.

Unieke avonden

En nu komt Don Moen Kerst vieren met zijn Nederlandse fans. Zijn rustige en sfeervolle muziek is uitermate geschikt om de tijdloze betekenis van het feest over te brengen en deze ook nog eens te koppelen aan aanbidding. Dit is ook terug te horen op zijn kerstalbum ‘Christmas: A Season Of Hope’ welke vorig jaar oktober uitkwam. Don Moen laat tijdens de drie concerten in december ook nieuw kerstmateriaal horen. De samenwerking met Projectkoor The Choir Company maakt de avond compleet! Het beloven drie fantastische avonden te worden met bekende en gloednieuwe kerstmuziek in een onvergetelijke sfeer. Vier de aanloop naar Kerst in verwachting en aanbidding!

Kom naar één van de concerten op 20, 21 en 23 december. Kijk in onze concertagenda voor meer informatie.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 11-12-13 - Geplaatst: 27-08-13