Christelijke Muziek en Concertagenda

Ga mee op muzikale reis naar Wenen!

Vijf dagen lang muzikaal genot

Van onze redacteur Redmar Smit

23-08-13

Doet cultuur, historie en muziek je hart sneller kloppen én wil je graag nog op reis? Dan is dit je kans! Organist Martin Mans, pianist Wilbert Magré en dirigent Wim Magré gaan van 7 oktober tot en met 11 oktober 2013 samen met Het Gemengd Koor Groot Veluwe op reis naar Wenen, en iedereen mag mee!

Vijf dagen lang muzikaal genot en interessante mooie excursies. Ga je mee?

Muzikale hoogtepunten

Wenen, een stad met een rijke historie. De stad van Barok en de stad waar Habsburgse keizers hun sporen achterlieten. Ook muziek speelde een grote rol in Wenen. Mozart en Strauss hebben daar hun muzikaliteit doen beleven. Niet voor niets dat Wenen de perfecte stad is om een geweldige muzikale concertreis te maken met Martin Mans, Wim Magré, Wilbert Magré en Het Gemengd Koor Groot Veluwe. De drie heren en het koor nemen de reizigers mee naar muzikale hoogtepunten. Het koor heeft inmiddels al drie muzikale concertreizen gemaakt -Parijs, Berlijn en Praag- en met veel succes!

Muziek en excursies

Tijdens de reis speelt muziek uiteraard de hoofdrol. Geniet van prachtige concerten bijvoorbeeld in de kerk van het Benedictijner klooster te Melk. Ook geeft het koor een schitterend a capella 'Open Air Concert' voor paleis Schönbrunn. Ook klinken de stemmen door diverse kerken in Wenen en omgeving. Tevens staan er een aantal leuke excursies op de planning. Voorafgaand aan het concert in het Benedictijner klooster gaan de reizigers onder leiding van deskundigen het klooster bezichtigen. Ook is er onder leiding van een gids een mooie ontdekkingsreis door Wenen. Elke dag is er een heerlijk diner, wat het geheel compleet maakt.

Genieten en ontspannen

Het verblijf is in een viersterrenhotel voorzien van veel gemakken. De eerste nacht zal dit zijn in een hotel in Passau. De overige nachten is het verblijf in het Austria Trend Eventhotel Pyramide Wenen. Het gebouw heeft de vorm van een piramide en is maar liefst 42 meter hoog. Voor de vrouwen... Het hotel ligt pal tegenover het grootste winkelcentrum van Oostenrijk. Genoeg mogelijkheden om te genieten en te ontspannen.

Interesse in deze reis? Lees hier de brochure van de reis voor alle informatie.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 23-08-13 - Geplaatst: 23-08-13